Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nick Heidfelddel ütközött a bajnok Szingapúrban, vagy ütötte ki, ahogy nézzük. A 37. körben a mercedeses belülre ment, de nem volt elég közel, a sauberes bezárta a kaput, összeakadtak, Heidfeld gépe még két kerékre is emelkedett, majd a gumifalba csúszott. Schumacher…..
VeN 2010.09.28 19:00:40
@Stock: Nekem ezzel az a bajom, hogy Webber szerintem pont ezt nem csinálta meg. Nem állt be Hamilton mellé, hogy ne hagyja elfordulni, stb. stb. Szerintem nem adott Hamiltonnak okot arra, hogy helyet hagyjon neki, mert azért Hamilton a féktáv előtt jó fél autóval előtte volt, és Webber nem állt be mellé, hanem a pálya közepéről elkezdett venni egy ívet, hogy lesz, ami lesz. Én sem számítottam volna rá, hogy Webber majd abból a helyzetből akar visszaelőzni. Attól még, hogy valaki a belső íven autózik, még nem jelenti azt, hogy előnyösebb pozícióban van, és igenis hagyjon neki helyet a másik, főleg, hogy a kint haladó fél kocsival előrébb van, és az ideális íven tartózkodik. Olyan szituációt kell csinálni, hogy igenis kényszerítsd a másikat arra, hogy másik íven autózzon.
VeN 2010.09.28 19:12:30
@Hugo Stiglitz: Persze versenybaleset, de Webber volt a balfasz. Szerintem. :D Megint megjegyzem, hogy Hamiltont sem bírom. Csak a Raikönnen.