Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedfromspace

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
zedfromspace 2010.06.23 20:50:24
@Comanche: Én már láttam :)) Brutális a különbség. Betekintési szög, fényerő, és különösen fényerő napfényben! Mindenben sokkal jobb a wave. Az élettartam majd kiderül, de ha felére csökken a wave fényereje, akkor lesz kb. olyan mint most az iphone...

Levehető akku? Mondjuk ki tudod cserélni magadnak...
zedfromspace 2010.06.23 21:20:19
@Comanche: Jogos, de a TFT az TFT marad, hátulról lesz megvilágítva, nem tud annyira jó lenni, akármit csinálsz (betekintési szög, és a kontraszt) . A super amoled =/= amoled, ez utóbbival van gond napfényben.