Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limolime

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi kapcsolókból és ledekből ihletet merítettünk és elhatároztuk, hogy mindenképpen valami hasonló kezelőszervet szeretnénk kreálni vezérlőpult gyanánt. Persze valószínű, hogy a beépítéshez nem egy Orexes gyűrűtartót fogunk használni, mint elődünk tette. A sofőr…..
Zsigulimo logó felhívásunk legjobbja mindenki szerint Reznicsek Norbert (Rezs) ötlete volt. Természetesen megkapja az EB ajándékcsomagot, a képen látható póló, bögre, kulcstartó, matrica, egérpad. Ezúton is köszönjük! Adi vidáman állt munkába, ritkán airbrushol ilyen…..
Ismét egy régi arc a múltból, úgy látszik a Zsigulimuzin összehozza a rég nem látott barátokat. Fecó az asztalos guru, véletlenül pont akkor került elő, amikor Indián a sörsátras utánfutó tervezésében mélyült el, és rögtön felajánlotta, hogy pár napon belül kész…..
Ismét a Bara Kárpitnál vagyunk, ahol váratlan segítséget kapunk Laci 15 hónapos kisfia, Bálint személyében. Megkezdődik a csonka hátsó ülések csinosítása, ismét nyúzás, kiterítés, szabásminta, szivacsolás, bevarrás, minta készítés..... Indián, mint gyakorló…..
Ha valakinek bármilyen kétsége felmerült a csapat épelméjűségét illetően, azoknak most igazat adunk. Nem találtuk elég lehengerlőnek és elég hosszúnak az alkotásunkat, így rövid gondolkozás után, rátaláltunk a megfelelő megoldásra. Hogy ez eddig senkinek nem jutott…..