Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edareuqsam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszaporodtak a vörös szőnyeges események, így csütörtök estére is jutott egy díjátadó, a Critics' Choice Awards. Innen érkeznek most a ruhák, hétfőn pedig már egy igazán nagyszabású eseményről, a vasárnap éjszakai  Golden Globe Awards-ról érkeznek majd a…..
edareuqsam 2013.01.13 13:47:22
@The Strange: JustJared-en Zuhair Murad ruhát írnak. :)
Veronica Sawyer University 2010.08.05 16:11:09
Aaaaa, most kaptam mailt, atvettek allamira!!!!!Vegre nem az en tandijambol ujitjak fel a homlokzatot..Wiiiiiiiiiii...na akk nem sokat viszek haza a fizubol:P... Mas ujsag nincs...oroszokat fuvarozzak shoppingolni meg vilagot latni, magyarok meg dolgoznak...ilyen az elet na.....
Veronica Sawyer Day off 2010.06.18 20:35:57
Asszem jon az egyuk bolcsessegfogam v vmi bal fent hatul...nem faj meg semmi csk attorte mar a sarka az inyemet. Remelem nem lesz gaz. Btw talaltam egy Dan Brown konyvet nemtom a magyar cimet meg most az angolt se de meg nem olvastam oda is tettem az agy melle aztan nyar vegen meg a borondbe lol.…..
Frankfurt, eso, szeles21 fok...New York napos, derult, 25 fok es a taft meg mindig tart. Ezt a bejegyzest tegnap irtam a buszon, most irom az addig tortenteket. jo…..