Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurka79

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt héten mást sem olvastam sportnapilapunkban, hogy a Vasasnál most már minden rendben, minden adósságot kifizetnek. Persze, találtak rögtön bűnbakot is: mindenért az eddigi ügyvezető Erdős László a felelős. Ő tehet mindenért, ő a felelős a tartozásokért, az elmaradt…..
hurka79 2012.02.23 22:34:31
Talán Újpesten rosszul érezték magukat, hogy most minden rendben van a csapatnál, hogy az igazolások mellett nincs valami negatívum, amiről folyamatosan cikkeznének az újságok.Na, most gondoskodtak arról, hogy egy fél ország rajtuk röhögjön.Alig egy hónappal ezelőtt…..
hurka79 2012.02.05 16:39:38
mifocink Vér ciki 2012.02.02 09:06:58
Tudom, tisztában vagyok azzal, hogy a felkészülési időszakban nem számít túl sokat egy-egy edzőmeccs eredménye.Azt is tudom, hogy ezt leginkább azon csapatok edzői hangoztatják, akik játszanak bárkivel, még véletlenül sem tudnak egy becsületes eredményt elérni.Érdekes, én nem…..
Százszor és százszor olvastam már, hogy sokan nem értik, miért nem kap több lehetőséget Bogdán Ádám a Boltonban. Hát most megkapta. Nem volt túl sok köszönet benne. Igaz, az angol pontvadászat utolsó helyezettje végül hátrányból is nyerni tudott az Everton ellen, de az…..
hurka79 2012.02.05 16:32:05
Dr. Czeglédi Csaba, Aczél Zoltán jogi képviselője nem érti, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség miként lehetett olyan szőrös szívű, hogy felfüggesztette védence sportszakmai tevékenységét. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a "Mocskos Csalók" közé keveredett…..
Csak néhány szó tegnapi cikkemről. Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Közben megnéztem a mérkőzést az interneten, és valóban azt kell mondani, Bogdán Ádám szenzációsan védett az összecsapáson, de…. Bár abban egyet értek, hogy ezért nem kell leírni, és nem is ez…..
mifocink SOUSA, TAKARODJ! 2011.09.15 14:54:00
Elnézést a stílus miatt, de az idomul az emberhez, akiről szól ez a cikk.Paulo Sousa, a fehérvári futballcsapat tulajdonosainak "találmánya" tegnap végérvényesen bizonyította, nem Magyarországra való!Sőt, nem kispadra való!Az edző, aki eddig sehol, de sehol nem ért el…..
Megdöbbentő információt szerzett meg a Fourforutwo magazin. Egy neve elhallgatását kérő szombathelyi informátor elmondta, hogy miután  Aczél Zoltán 2010. októberében a csapat edzője lett, egyből előállt egy kéréssel.Az egyik egykori játékosát szerette volna Szombathelyre…..
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..