Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robi019

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
robi019 2015.03.24 16:50:38
A nap legkevésbé meglepő híre, miszerint Tatár Csilla lesz a köztévé március 15-én induló bulvártévéjének az arca. A Petőfi TV az m2 adásán jelentkezik majd este, mert ugye napközben gyerekműsorok mennek rajta. Tatár Csilla ráadásul a Bors infói szerint A Dal után menten…..
robi019 2015.03.09 19:28:54
Belsőség Heti merítés 2015.03.08 09:17:41
A szerethető UFO Rájöttem az autó talán legnagyobb hibájára: nem lehet tőle racionális érvek mellett megszabadulni. Egyszerűen megy és az üzemanyagon, kopó alkatrészeken kívül nem kér semmit. Amit megbízhatóságon megnyer,azt elveszíti a karosszérián Idős bácsié…..
Nem meglepő, hogy a világ egyik legbefolyásosabb politikusát, Vlagyimir Putyin épségét a legmodernebb védelmi felszerelésekkel és biztonsági intézkedésekkel igyekeznek óvni. Az orosz elnök magyarországi látogatásának apropóján körbenéztünk, hogy az elnöki verdák kapcsán…..
robi019 2015.02.22 10:28:10
@Kritikus007: Ott van a képen , hogy "diesel engine"
A többi talán stimmel
A minap fociról beszélgettünk ebéd után, és megjegyeztem, mennyire hiányolom a mostani (nemcsak) ManUtd játékosokból a hosszú, pontos labdák osztogatásának képességét. Egy Beckham, egy Scholes nem a csapattársa "felé" ívelte a labdát, hanem "neki". Az utóbbi időben ilyet…..
robi019 2015.01.26 17:45:23
Belsőség Heti merítés 2015.01.18 09:01:44
Mintha az első kocsid lenne - mi az a 480? Összegyűlt a pénzmag is, nosza: túrjuk a netet. Voltak ötleteim, ötleteink. A Volvo márka nem szerepelt köztük. Veretlen fél éves Nekem még semmi nem romlott el, és a szervíz előtörténet alapján ez 5 éve így van ennél a…..
robi019 2015.01.18 09:24:21
Nem hittem volna, hogy eljön az a pillanat, amikor visszasírom a Dexter utolsó évadát, és a záróepizódot példaként emlegetem fel egy sorozat előtt, de a True Blood utolsó részének (és előtte az egész évadnak) végigszenvedése után azt sem bántam volna, ha Sookie kockás…..
Bedübörögtek újra a moziba gyermekkorunk kedvenc akciófilmsztárjai, és bár a pénztáraknak tuti bukás lesz A feláldozhatók 3. része (melynek legfőbb oka, hogy már egy hónapja fent van a screener a neten, csak az nem nézte meg, aki nem akarta), de ettől függetlenül szerintem nem…..
Véget értek hát Hank Moody kalandjai! Viszonyunkat leginkább az ő kapcsolatához tudnám hasonlítani Karennel: remekül indult, aztán kiütköztek a hiányosságok, jöttek a problémák, "a Mikulás, a megszokás, az unalomblokk". Ettől függetlenül még mindig jobb volt vele, mint…..
Érdekes, hogy az epizód első nézésre rosszabbnak tűnt, mint visszaellenőrzéskor. Meglehet, bennem volt a hiba, hiszen amikor megláttam a rész címét ("Daughter"), máris ökölbe szorultak a lábujjaim, hiszen Beccát sosem kedveltem igazán, de az elmúlt évadok során olyan mérvű…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.22 09:07:11
Másként gondolkodóknak Ehhez az autóhoz nyitottnak kell lenni. Rácsodálkozni, mint egy kisgyerek. Majd vezetni. És akkor, amikor kanyarogsz szerpentinen, vagy éles kanyart nagy sebességgel veszel be, egyszer csak összeáll a kép a lábadban, kezedben, gerincedben (képzavar), és…..
robi019 2014.06.22 09:36:16
@TDIPower: Gondolom számít neki a gyári gari.
Más indokot én sem tudnék.
Nem tudom, megvan-e az érzés, amikor egy óra elrepül, mint egy elejtett fornettis zacskó, meg hogy máskor szinte csigalassúsággal folyik az idő, és a tanár mintha visszaforgatná a nagymutatót minden egyes szavával. Nos, ez utóbbihoz hasonló "élményben" volt részem a legutóbbi…..
"Sikerült egy epizódba sűríteniük mindazt, amit nem szeretek a Kaliforgiában." - írtam twitteren, miután megnéztem a részt.  Ripacskodás, flashbackek, kocsmafilozofálás, szerecsenmosdatás, Karen és Becca az egészségesnél  nagyobb mennyiségben (ami közelít a nullához) -…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.08 08:40:13
Legyőzhetetlen Röncsim Lehetetlen felborítani a kanyarokban (iszonyatosan dől)az alacsony súlypontjának és torziós rugóinak köszönhetően. Kiválóan lehet ijesztgetni a hozzá nem értő, tájékozatlan utasokat. Cucu, a megbocsátó Finoman szóltak, hogy át kéne…..
Be kell vallanom, hogy mindig csodálattal időzöm el Karen klasszikus, időtálló, szlávos szépségén, mármint Natasha McElhone-én, nem a sorozatbéli figuráén (mert az egy tőrőlmetszett HP). Ugyanakkor a Juliát alakító Heather Graham a Boogie Nights óta testesíti meg számomra a…..
Sokan jelezték csodálkozva, türelmetlenül, számonkérően, stb. különféle fórumokon, hogy ebben az évadban valahogy "késnek" a feliratok a Kaliforgiához, és most jött el az a pont, amikor szeretnék tisztázni egy-két dolgot a témával kapcsolatban. Egy: a Kaliforgia emlékeim…..
A mostani epizód érdekes problémát, kérdést feszeget. Mivel nem akarom ellőni a poénokat, nem megyek bele konkrétumokba, viszont utólag érdekelne, hogy Ti hogy látjátok azt a dolgot, amit Karen és Hank teljesen különbözőképpen fog fel. Nem tudom, hány lány nézi a sorozatot, de…..
robi019 2014.05.21 17:54:46
A Banshee a Cinemax nevű kábeles csatorna erőszak- és szexsorozata, amit a pandán mind a sorozatok legjobb női, mind a legerőszakosabb sorozatok gyűjtésben is "kénytelen" voltam szerepeltetni - méghozzá nem véletlenül, ugyanis az írók mindkét elemmel igen szabadosan bánnak az…..
Beszélgettünk a sorozatról Jampec barátommal kosarazásra menet tegnap este. Kérdezte, mit szólok az aktuális évadhoz. Elmondtam a véleményem (ami valószínűleg már körvonalazódhatott Számotokra is a korábbi bejegyzéseimből), és ő is osztotta. Abban maradtunk, ha a Kaliforgia…..
Van az úgy, hogy az embernek semmi se akar összejönni, és hiába a jó szándék, a (gyanús) véletlenek sorozata valahogy mindig úgy hozza, hogy minden igyekezete ellenére balul sülnek el a dolgok, vagy nem jut előbbre. Nem, most nem Hankről írók, bár kétségtelen, hogy rá is…..
robi019 2014.05.01 19:31:31
@doggfather: van másik , de ez nem állandó , csak valami unatkozó lefordította tele helyesírási hibákkal és a bsplayer megtalálta online.
Csak elpazarolsz 25 percet az életedből ha azzal nézed , de nekem volt annyi felesleges időm :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egészen bejön eddig az évad. Oké, sok új nincs a nap alatt, nem is nagyon lehet (szabad) lehúzni több bőrt erről a rókáról, ennek ellenére szívesen elröhögcsélek a két páros csetlésén-botlásán. Olyan ez, mint az egyszeri viccben, hogy…..
Sebastian Vettel F1-es pályafutásának 34. futamgyőzelmét szerezte meg a Koreai Nagydíjon, ráadásul Szingapúr után ismét triplázott, hiszen az elmúlt három évben nem talált itt legyőzőre. Mivel legnagyobb riválisa, Fernando Alonso csak hatodik lett, a német bajnok immár 77…..
robi019 2013.10.06 13:28:19
Belsőség Heti merítés 2013.07.21 09:07:00
Szomorú véget ért végtelen történet... Annak ellenére, hogy a saját gazdája mondta, hogy ne vegyem meg ezt az autót, mert problémás, öreg, ki van a lelke. Azonban mint említettem, elég jól kerestem és csak az lebegett a szemem előtt, hogy új fényezés, motorfelújítás, kis…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.23 08:54:25
A vén japán Úgy kezdődött az egész, hogy megszállott Ladásként építgettem egy 2106-t. Egyszer nézegettem a neten, és belebotlottam ebbe az öreg Datsunba. Bár siralmas állapotban volt, egyből beleszerettem, és azt mondtam: Nekem ez kell! Pedig nem akartam autót venni, komoly…..