Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babajudiit

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..
Michael Knight Hadüzenet 2010.09.04 00:48:00
Nincs más hátra, mint előre, ez ugyanis vért kíván! Pali bácsinak a reggeli tejeskávéja és mazsoláskuglófja, meg persze az elmaradhatatlan vaníliás karikája után mindezért hadat kell üzennie Svédországnak. Mert mi a casus belli, ha nem ez?! Szeretett vezetőnk ábrázatja…..
A TASZ jelenti Szereptévesztés 2010.06.12 13:32:00
A kormányzati többség újabb alkotmánymódosítási lázban ég, az alkotmánybírák választásának menetét készülnek átírni saját szájuk íze szerint. Eddig minden frakció egy-egy tagot delegált az alkotmánybíró jelölőbizottságba, akik jelölése alapján a Parlament kétharmados többséggel választotta meg a…..