Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mineral

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  MTI OS Hírek 2010. február 4., 21:01NYÍLT LEVÉL - Dr. Herczog László Szociális és Munkaügyi miniszternek (1. rész)    Budapest, 2010. február 4., csütörtök (OS) - Avagy pattog a labda, játszik a hatalom a kisember…..
mineral 2010.11.22 08:32:08
Sajnos ez a helyzet,és mi tehetetlenek vagyunk a jog csavarás és nagy mértékű,szándékos időhúzásukkal szemben. Az én ügyem 2006 ősze óta húzódik. I.fok40%, II.fok 40%, igazságügyi szakértő 50% (régi rendszer szerint). Ekkor a tárgyaláson a bírónő arra utasított hogy újra kell kezdenem az egészet mert új törvény lépett hatályba. Én amikor megjegyeztem hogy az én ügyemet még a régi szerint kell kezelni,hőbőlőgve kioktatott-ne hogy már a jogot jobban tudjam mint ő-pedig nem volt igaza. A határozatban erről már egy szó sem volt így ezt nem tudtam megtámadni. Saját hibámon kívül újra kezdtem az egészet most már az úgy nevezett egészség károsodás szerint. I.fok 32%, II.fok 32%, igazságügyi szakértő 40% (ugyanazzal az indokkal mint az első esetben). Orvosi leletekben van leírva, hogy szakmámban nem, utolsó munkakörömben nem, könnyű fizikai munkakörben nem dolgozhatok. Ezzel szemben nem minősítenek rokkantnak. Itt egy ellentmondás áll fenn az objektív szakorvosi igazolt műszeres vizsgálatok-és a szubjektív parancsra alul értékelő "orvosi"vélemények között. Többszöri kérésemre:adják meg a pontozási rendszerük elérhetőségét,válaszra sem méltattak. Ennek csak egy okát látom. Valószínű hogyha a betegségeimre adható minimális értékekkel számolnánk is, messze az őáltaluk leírt % feletti értékre jutnánk. Elérhető a számítási módszerük valahol? Ha most a 40 %-ra adható járadékot kérem nagy valószínűséggel elutasítanak mert már munkaviszonyom több mint két éve nincsen,2006-ban dolgoztam utoljára addig 35 éves munkaviszonyom volt.
Magyarországért 2012 2007.07.19 18:41:00
A korházakban jelenleg panaszkodnak, hogy a műtétekre és vizsgálatokra egyre nő és nő és nő a várakozási idő. Van műtét amit már 2012-re ütemeztek. Ezt hívja a kormány reformnak.Szerintem még mindig nem tudják a "reform" szó értelmét.Akik még mindig…..