Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoubleGrin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a hetekben is nagy számban végzik társadalmilag, ökológiailag hasznos, áldozatos munkájukat hazánk erdeiben a magyar vadászok - kiegészülve persze kedves külföldi, elsősorban osztrák, német, olasz barátaikkal. Önként vállalt feladatuk, hogy - csúcsragadozók híján -…..
DoubleGrin 2012.01.17 14:36:08
@Inside man: eltizmusról: nem rég vadászom, elég sokáig fontolgattam, hogy csak természetszerető-ismerő ember, vagy természetszerető-ismerő vadász szeretnék lenni. Kis túlzással fillérenként szedtem, szedem össze a hozzávalókat (messze nem teljes a lista), saját tagságról egyelőre álmodni sem merek. Egy nagyon elit 17 éves ladával járok, mert nekem megfelel:) A politikai elitre meg teszek.:) Sosem volt jobb, és amiket a nagy öregek nekem meséltek, mindig is így, vagy még ígyebbül vadásztak.

Vadgazdálkodás: engem nem zavarna a medve, meg a farkas.:) De ha tényleg meg tudnának maradni (valószínűtlen), ugyanaz lenne, mint az aranysakállal: szabad utánanézni, hogy lett megint vadászható a védettből, mik az állománygyarapodási statisztikák és hogy emelkedett a kártétel (egyebek közt apróvadban is!). Vagy: imádom a Vukot, de a sikeres róka-immunizációs program (veszettség ellen, nagyon helyesen amúgy) következtében rettentően elszaporodott, természetes ellensége nincs. Vaddisznó dettó, ma már mindenhol túl sok van belőle, okoz mezőgazdasági, de apróvadkárt is... Soroljam? Ebben is van egészséges egyensúly, ergo a feladat adott.
DoubleGrin 2012.01.17 15:16:44
@myloh: tudom, így amikor egyáltalán időm engedi én is ebben a formában vadászgatok (de főleg erdőzúgás, ami nem baj... :) ), vagy ha hívnak.

Szívesen veszem, ha "többet írsz", a nickhez (csupakisbetűvel) egy freemail-es cím is tartozik. :)