Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cutter

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy év is eltelt azóta, hogy a Corvin negyedben jártam burgerezni, úgyhogy egy szeles, hideg téli estén újra arrafelé vettem az irányt, és megnéztem, milyen epikus élmény várható ez alkalommal...
cutter 2017.01.18 19:06:08
@Spiritmonger: nos mi 32 percet vártunk itt egy átlagos szerdai napon...
Ahogy már előző bejegyzésben is említettem, a Fekete Focus 14 évesen került hozzám, Ausztriából származik. 2002 januári gyártás a Ford-féle autóinfó lekérdező adatbázis szerint, első forgalomba helyezése pedig Bécsben történt 2002 februárban. Ahogy kiszolgálta idejét, 10 évesen 2012 októberében…..
Hello World! Mondanám, ha egy újonnan létrehozott programkód lennék. De nem vagyok, ezért inkább bemutatkozással kezdeném. Mi is ez az egész blog? Szeretném leírni, dokumentálni és megőrizni az utókor számára egy 14 éves, külföldről behozott tucatautó mindennapjait, a vele való gondokat-bajokat, és…..
Egy év, 241 járat és öt csillag. Röviden ezekkel a számokkal lehet jellemezni a Qatar Airways, a világ ötcsillagos légitársasága pontosan egy évvel ezelőtt elindított Budapest-Doha járatát. Az új hosszútávú járat elindulása nemcsak a Perzsa-öböl térségének államait…..
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
cutter 2012.02.07 13:18:31
@Droli: Bocs, de szerintem tévedsz. Nézd majd meg, hogy a nemzetközi utazástervezők (mint pl amadeus.net, vagy 2fly.hu) nem terveznek a fapadosokkal átszállást. És gondolj bele: ha a boss kiadja a titkárnőnek, hogy keressen utat mondjuk Zürichből Bukarestbe (ez most persze nem feltétlenül jó példa, mert van közvetlen járat is), akkor beüti a keresőbe, az meg kiadja, hogy átszállás Viennában vagy Milánóban. Nem fog eszébe jutni, hogy "ja igen, még a wizzair is repül Bpről Bukarestbe"