Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxface

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, Mária levele mennyire fogja megosztani az olvasóközönséget, mert egyrészt igaza lehet benne, hogy veszélyes dolog, ha belecsattan egy ilyen nagy acéltönk az autó aljában, miközben az éppen áthaladna fölötte. A másik oldalról nézve viszont csak volt ott egy piros lámpa,…..
foxface 2011.03.06 14:01:37
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Na,nekiállok megint, bár fájdalom így újra, de sebaj. Jutka elment suliba, JP dolgozik, úh boltbaátmenés előtt megírom, h mi történt.Tehát azért csak most kezdem, s nem ezelőtt, mert sikerült otthon hagynom a DVI VGA átalakítót, a WiFi kártyámat, plusz a monitort is. Első…..
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..
Nekünk nem polipunk van , hanem jósunk, akinek a jóslata emigyen szól: Németország - Argentina 2:1 D. Milito 15'  Schweinsteiger 38'  Podolski 79' ( 11-es )   Hamar megszerzik a vezetést a gauchók, amit dundiégó egyedüli épkézláb ötletével tesznek, nevezetesen hogy…..
 Az idei év kasszasikere már a német mozikban!!!! Megtaláltuk a 2010 -es Oscar díj legjobb játékfilm kategóriájának egyik legesélyesebb jelöltjét. Ajánljuk az Amerikai Filmakadémia ítészeinek figyelmébe a Távol Afrikától című film remake-jét.Távol Afrikától …..
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..