Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matroza

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 80-as években a hazai társasjáték piac meghatározó alakja volt a Novoplast, akik számtalan klasszikus darabbal szereztek szórakoztató perceket a családoknak.A gyártónál készült a már bemutatott Police 07, a Holiday, Az Ezüst-tó kincse, a Skála Rally és a Csillagok háborúja társasjáték is többek…..
Akár sikeres lesz a Momentum Mozgalom kezdeményezése, akár nem, arra mindenesetre jó volt az olimpiai rendezéssel kapcsolatos aláírásgyűjtés, hogy a kormány is ráébredt, tovább nem tolhatja el magától a problémát. A kormányhoz közel álló elemzők és tanácsadók ugyanis rájöttek, ha semmiféle választ…..
matroza 2017.02.17 19:33:12
@consul: Látom a nagy "budapesti arrcal" sikerült egyet rúgnod Győrbe.(is)
Ha így minősíted a várost akkor kérlek csatlakozz Hofi Gézához (isten nyugosztalja) Győrrel kapcsolatos elveiben.
A témához pedig javasolnám a pre order-vagy kickstarter jellegű gyűjtést, aki szeretné (én speciel igen) dobjuk össze és kapunk jegyeket ha lesz, ha nem vissza a pénzt. :-)
Gordon Blő Trattoria Pomo D'oro 2016.04.25 13:09:21
Gianni Annonit valószínűleg mindenki ismeri, de Arany János utcai étterme sem kevésbé híres. A Trattoria Pomo D’oro egyfajta „intézmény étterem”, sok ilyen van világszerte. Közös jellemzőjük a jó lokáció, a nagyszerűen eltalált enteriőr, a nagy befogadóképesség és a legfontosabb: mindegyik mögött…..
Belföldi úti cél-ajánló sorozatomban a válogatás alapja a szallas.hu statisztikáját tettem meg - most itt egy KSH lista, ami az ugyan az átlagár alapján válogatja a településeket, de eszerint az alábbi a 10 legtöbb vendégéjszakát magáénak mondható település a…..
matroza 2015.05.16 10:26:10
Hogy jön ahhoz a tisztességes demokráciában kétszer megválasztott egykori USA elnök, szavát merje felemelni a nemzet pocakos focihuszára ellen? Még ha nem is mondja ki a nevét Orbán Viktornak, akkor is tudja a mély magyar érzésekkel bíró, rezsicsökkentésen nevelkedett,…..
matroza 2014.09.21 15:14:12
@shakti_rom: Na, megjöttek a te fajta náci ostobák. Maradj, szépen otthon aztán nézegesd a bajszos barátod képét.
Kino Dino Top 15 filmvégi csavar 2014.08.07 20:12:12
 Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket. Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…..
matroza 2014.08.17 20:57:57
Egy kedves baráti házaspár hosszú hétvégére kölcsönadta nekünk balatoni nyaralóját, melyet ezúton is köszönünk. A csomagolás izgalmában botor módon elfelejtettük elpakolni a fogkeféket, így a helyi büszke magyar Coop áruházlánc kisboltjában próbáltuk meg pótolni…..
A helytakarékos, környezet- és hátkímélő szállásötlet talán jövőre már a Szigeten is kipróbálható lesz. A fesztiválokhoz - eddig - nem volt túl kegyes az időjárás, ezt főleg a sátrazók érezték meg valószínűleg. A vendégek kényelme egy dolog, a fesztiválok után…..
A Kóczián Vásárol szerint a gála-kultúra, ami ellepi a világot, meg a bulvár tartalomgyártást, egyáltalán nem rossz, szerepe ugyanaz, mint régen, amikor az arisztokácia kifinomult öltözködéséről számoltak be a divat lapok, s ezzel mintát adtak az embereknek (és…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
matroza 2014.01.02 11:46:34
www.youtube.com/watch?v=R8SPIWtARZM
Nézd meg , utána gyorsan jelentsd fel posztumusz Zwack Pétert, antiszemita és rasszista uszításért!
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
matroza 2013.09.12 21:16:18
@Gazsibacsi: Ugye-ugye gazsibátyám, fontosabb másoknak beszólni és okosnak lenni, mint megnézni a képet. fekete cső-fehér cső. na cső.
Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független képviselő indulatos kérdése nyomán felmerült bennünk: vajon a(z Új) Magyar Gárda vonulásának, vagy a Meleg Méltóság Menetének rendőri biztosítása visz el több adóforintot? Kiszámoltuk. „Miért nem tiltják be végre a…..
Július huszadikától csak az első ajtón lehet felszállni az új Alstom szerelvényekre és a Kisföldalattira. „Folyamatos újításokon dolgozunk, így például a Combino villamosokra forgóajtót, a HÉV szerelvényeire pedig belülről fotocellás ajtót szerelünk. Ez utóbbi…..
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..