Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cocika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
cocika 2010.11.24 16:40:02
@rockjano_: gratulálok! Többet nem tudtál kihozni magadból? Nem vagy ellég trágár, mint ahogy ezt már megszoktuk. Bezzeg téged nem moderálnak! Hiába, ez az index!
                „Ebben az órában én voltam felelős a német magyar nép sorsáért, így én lettem a német magyar nép legfelsőbb bírája.”   Az előző rész tartalmából: az Alkotmánybíróság…..
cocika 2010.10.27 21:20:22
@Zz_: hát nem gondolnám
cocika 2010.10.27 21:24:46
@Táskás Tóni: kikre gondolsz? A Fidesz naggyűlésen részt vevőkre, akiket megvertek, vagy kik voltak a futballhuligánok?
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
cocika 2010.10.26 21:18:17
@bogancs: Szerintem erkölcstelen és arcpirító volt, ahogy a szocialista hatalom végkielégítések tömegét osztogatta a saját embereinek! Ennek valóban véget kellett és kell vetni, akár alkotmányos, akár nem. Akik ezt ellenzik, azok a saját millióikat féltik!
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
cocika 2010.10.16 20:55:30
@politicus: hihetetlen, már a le Monde-ban is ez jelent meg. Amerikába mikor utazik t.Konrád úr egy kicsit rettegni????