Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robsonEXD

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól lenni jó Visszajelzés 2010.05.26 11:38:00
Látom, megugrott az olvasottsági statisztika, ezúton jelentkezem, nem adtam fel a blogírást, csak nem túl rózsás a helyzetem mostanában, átértékelésre kényszerített a történelem sötét magatartása. Még mindig jól vagyok, de éppen erősen törekszem rá, hogy ez így is…..
Subba Hamarosan: I LOVE GJONI 2010.06.24 14:33:00
Azt hitted a Győzike show bukásával annyi lesz, és békén hagynak? Készülj fel a következő csapásra! JÖN A GJONI SHOW! Videóért klikk ide!Jelentkezni pedig itt lehet! Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám…..
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
emlékszünk még, mikor valakik feldolgozták a Himnusz zenéjét? amit a balos médiák terjesztettek, tán ezt akarták az iskolai ünnepeken hallgatni, mert ez olyan modern. a feldolgozás még nem lenne olyan nagy ügy, de legalább jó legyen. "ez az új Himnusz-változat, a nemzeti…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
robsonEXD 2010.01.19 16:59:15
@echelon01: Erdekes anyag. Nem gondoltam, hogy ilyen fejlettsegi szinten all mar a dolog. Hasznos volt, soha nem gondoltam volna, hogy pont a HM oldalara tesznek ki ilyen anyagokat.
robsonEXD 2010.01.19 18:54:51
@echelon01: Nem neked irtam a szelsojobbosat, illetve nem tartom hulyesegnek azt sem, hogy kepesek eloidezni katasztrofakat valamint affelol sincs ketsegem, hogy amennyiben szuksegesnek itelek fel is hasznaljak. Nekem kifejezetten az ilyen jellegu irasokkal van problemam, megpedig azzal, hogy hulye zagyvasag az egesz. Amugy elolvastam a HM-es anyagot, es eleg sok ujdonsag volt benne szamomra, de meglepodni nem lepodtem meg. Ha ezek a dolgok mar publikusak, akkor valoszinuleg sokkal elorebb jarnak - ahogy az lenni szokott

@waddafak: Peldakat? A gyuloletkeltes! Nezzunk mar vegig a rohadt tortenelmen! A politikusok/uralkodok/diktatorok mindig a gyuloletkeltes fegyveret hasznaljak arra, hogy a tomegeket kovacsoljanak egy "nemesebb cel" erdekeben. Nekem a sokszinuseggel, illetve azzal, hogy legyunk magyarok semmi problemam nincsen, en is annak vallom magamat. Nekem azzal van gondon, hogy erkolcsileg egymas fole helyezik a nepek magukat, es PONTOSAN ez okozza a haborukat, ellenteteket - vagyishogy ezt hasznaljak eszkoznek gazdasagi erdekeltsegek / politikusok. Hallottal mar az "Oszd meg es uralkodj" elverol? Vegyuk mar eszre, hogy az emberiseg olyan technikai szintet ert el, ahol ez az elmaradott, gyuloletkelto magatartas az, amely pusztulasba donti a nemzeteket, az egesz emberiseget! En is gyulolom ezt a multikulturalis fogyasztoi faszsagot, amit a nyakunkba varrtak, de vegyuk mar eszre, hogy ez nem nemzethez kotheto dolog, hanem csak a penz hatalma. Ennek megoldasa nem nemzetszinten keresendo, hanem globalisan, es ezt csak ugy lehet megoldani, ha nem kasztokba szervezdove vicsorognak egymasra az emberek, hanem egyutt keressuk meg a megoldast! Es ez nem osszekeverendo a multikulturalis konzum tarsadsalommal!! Igazabol nem azzal teszel barmit, ha uszitod az embereket, hanem azzal ha megprobalod sajat magad jobba tenni, illetve megprobalsz masoknak segiteni a fejlodesukben. Nem felulrol lehet valtoztatni, hanem alulrol. Nem azzal emelkedne fel a nemzet - eleve baromsag felemelkedesrol beszelni, en inkabb felzarkozasnak hivnam - ha kiuldozzuk a tolunk kulonbozoeket es kikialtjuk a kis banankoztarsasagunkat!. Igazabol a Foldon egy nemzet sem jobb vagy rosszabb a masiknal. Vannak akiket butitanak, vannak akik nyomorban tengodnek, vannak akik a beteg demagog tarsadalmi felepitesukben tespednek. Ezeknek mind tortenelmi, gazdasagi, filozofiai okai vannak. Annak, hogy fejlodjunk egyetlen egy akadalya van. A moralis hozzaallasunk. Az altalanos magyar moralis hozzaallas. Amit nem fog sem a Jobbik, sem a Fidesz, sem az MSZP meggyogyitani, hisz egyiknek sem az erdeke, mert mind-mind egy regi felfogas, a keves ember uralkodjon minnel tobb ember felett hivei. Csak mi, emberek vagyunk ra kepesek, hogy ezen valtoztassunk. Csak akkor, ha nem vallalunk cinkossagot a kis lopasokban - mert lattam en mar "osmagyar" gyulest, ahova ugyanolyan BMV / Cherokee dzsippekkel jottek a nagy Gyurcsanykopkodok, mint amivel a volt TSZ igazgatok rohangalnak. Szoval ezek az erok EPPEN olyanok, mint a jelenlegiek, mert a cel csak a hatalom, es a CEL erdekeben bevetnek ok is barmilyen eszkozt. Semmivel sem tartom oket tobbnek a maffia szalakkal rendelkezo posztkommunistaknal. Addig en erkolcsileg nem tudok azonosulni egy politikai erovel sem, amig a celja nem az emberseg kialakitasa a magyar tarsadalomban. Es sajnos ilyen erot nem latok a politikaban, mert ezen ero PONTOSAN a politikat es a hozza kapcsolodo eszkozoket veti meg.
robsonEXD 2010.01.21 13:21:05
@tesz-vesz: Sajnos sokan vannak, akiket ertelmes es gondolkodo embereknek tartok, csak egyszeruen olyan informaciokkal bombazzak oket folyamatosan, hogy torz sztereotipiakat allitanak fel, melyeket a legnehezebb megvaltoztatni - az ember sajatos tulajdonsaga az, hogy eloszor "atszuri" a dolgokat a sajat ertekrendjen, aztan ha atment akkor elemzi tudatosabban. Egyszeruen a legnagyobb problema megtalalni a "hiteles" forrasokat, ezert nagyon sokan a kozmediat tekintik annak. Hiaba ertelmesek, egyszeruen nem latnak az orruknal tovabb, mint ahogy sok szempontbol valoszinuleg en sem, es az emberek tetemes resze sem. Nekem is sok-sok ido telik el, mire bizonyos beidegzodeseimen kepes vagyok valtoztatni.