Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artemis01

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veronica Sawyer Last days 2010.08.25 16:16:00
Hellll!Marha hideg van, esik az eso, szel, ahogy kell...Anna elment tegnap:(:(:(:(....Hetfon jott ra h az az utolso napja es kedden megy...tegnap le is lepett...kemeny volt, a borond amivel jott az a legkisebb meret borondbol es hat vasarolt azota egy ket dolgot meg csomo kajat is vitt meg ezt azt…..
Veronica Sawyer University 2010.08.05 16:11:09
Aaaaa, most kaptam mailt, atvettek allamira!!!!!Vegre nem az en tandijambol ujitjak fel a homlokzatot..Wiiiiiiiiiii...na akk nem sokat viszek haza a fizubol:P... Mas ujsag nincs...oroszokat fuvarozzak shoppingolni meg vilagot latni, magyarok meg dolgoznak...ilyen az elet na.....
Veronica Sawyer Fizetes 2010.07.25 20:40:59
Hell!Mar egy ideje megint nem jelentkeztem, dehat csk a szokasos dolgok tortennek. De nemsokara augusztus...durva, a tabor felenel jarunk. Roviden h mik tortentek eddig. Lassan kb mindenki a fizetes utan erdeklodik. Anna egy Apple MacBookra palyazott, ezert rakerdezett mennyit keres. Ugye meg az…..
Veronica Sawyer Fuggetlenseg napja 2010.07.08 22:28:37
Hell! Hat ezt is megertem, julius 4-e Amerikaban ert. Igaz az esti tabortuzon es malyvacukrozason kivul semmi kulonos nem volt, tuzijatek is csk a kozeli rehabon volt de a faktol nem lehetett latni semmit. LOL. Szal eljen julius 4. Par napja rohadek meleg van, ertsd ugy h **** meleg. Farenheitben…..
Hell!Meli huga vagyok mivel technikai okokból nemtud képeket feltölteni a blogra,szóval most csak egy pár kép meg egy e-mail részlet lesz. :D  A közös képen én(jobb) és Anna(bal) tudjátok az orosz csaj van. Vettem egy zold farmert, meg lattam egy Famou polot, kb 1500 ft…..
Veronica Sawyer First day at camp 2010.06.12 15:13:48
Na elso nap... Tegnap sikeresen megerkeztem Ellenvillebe. Fura ut volt, sofor a tipikus nagydumas kovetkeztetesre feka, bemondta epp hol vagyunk. Am a The Yellow Handkerchiefbol a frissen szabadult hapsira marhara hasonlito rosszarcu pasitol kerdeztem mindent. Vicces volt. Utkozben elmentunkegy…..
Hell!Hát eljött ez a nap is...pedig nemrég még 279nél tartott a számláló...hihetetlen...szerintem kettőt pislogok és itthon leszek:DVizsgákat is letudtam, egész jól szerencsére...jól megérdemelt pihenés...és meló következik:DKintlévő kolléga minden nap msnen van, remélem…..