Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bikicsunájt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akármennyire ragaszkodik ahhoz a Szent István Bazilika, hogy az esténként a lépcsőjén üldögélő, szerintük odavizelő turisták miatt van szükség a műemlék körbezárására, egy ilyen építkezésnek azért üzenetértéke van. fotó: Smiló Dávid Például azt lehet vele…..
bikicsunájt 2012.06.20 19:06:19
@ekat: egy fenti kikérem magamnak az adóforintjaimat bejegyzésre volt válasz. Én nem az vagyok :)
bikicsunájt 2012.06.20 19:21:25
@Silent Bob: be is lehet menni kocsmákba, max veszel egy szódát :) amúgy van fizetős autómata WC a posta sarkán, a a nagy fehér ha jól emlékszem 100 forint... nem emlékszem, hogy kígyózó sorokat láttam volna előtte :)
Masszőrhölgyek is olvassák a masszázsblogot, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat. A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz. Egy…..
bikicsunájt 2011.11.23 07:52:42
@many-many: hát igen azt azért nem tettem hozzá ,hogy ezek nem publikusak és gyakran ott sem tudják hivatalosan, hogy ilyen van (mármint a főnök) max annyit, hogy valamelyik csajt "jobban" kedvelik a vendégek. és nem is nagyon reklámozzák ezt, csak ismerősről megy ismerősre a név, azok között, akik tudják, hogy a másik bizalmasan kezeli. El kell kezdeni járni thai szalonokba és egyszer majd belefut az ember a megfelelőbe, onnan meg sínen vagy :) Tudom sok idő meg pénz de szerintem mindig jobb mint kétes lakásokba járni és a semmiért fizetni annyit amiért rendes helyen kb 90 percig a szuszt is kimasszírozzák a lelkedből egy kellemes helyen.
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...