Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sequoia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó remény címmel debütál ma este a Viasat 6 műsorán a Michael Bay producerkedésével készült The Last Ship című amerikai sorozat, ami egy 1988-as, azonos című regény alapötletének bizonyos elemeire épül, és arról szól, hogy egyszer csak elszabadul egy vírus, és hullanak az emberek mint a…..
Kint a Fox, itthon a Cool vetíti, finálé jövő héten...
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Látniuk kéne Csikós arcát, amikor egy nagy csapat nagyon öreg autó dübörög el a szeme előtt. Olyanokat mond, mint, hogy ilyen csak egyszer az életben történik az emberrel, közben kezében szorongatja azt Ennstal Classic nevezési listáját, és próbálja azonosítani amit lát.…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hűde szép! Volkswagen Passat B4 2012.08.09 22:37:41
Akárhogy gondoljátok, ez akkor is szép.....
Olvasói levélben érkezett ez az Accord, Atko jóvoltából. Nem tudom, kinek volt az ötlete a gégecsöves airbrush, de enyhén szólva is érdekes. A Hannibal Lecter-maszkról nem is beszélve. Nonfig csíkok az oldalán, mint valami kínai Reebok logo. A lambóajtót említettem…..
A cápák a reneszánszukat élik: van megacápa, bazi nagy vérengző cápa, cápaember, kétfejű cápa és most itt a homokcápa a legújabb agymenés. Természetesen visszafojtott izgalommal vártam, hogy vajon mit voltak képesek megint kitalálni.  Már az elején látható volt, hogy a…..
 Mint láthatjátok egy kis ráncfelvarrás történt a blog kinézetében, úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kicsit az EMO stílusról átállni valami vidámabbra. Értem én, hogy temető, meg sírunk-rívunk, de azért, na. Úgy gondolom, hogy a lassan több mint egy éve életre hívott…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Janitól érkezett ez az igen hasznos és ötletes szárnyfelrakás:Szép délutánt!..
Jajj,de csúnya! Olasz bünti 2011.01.18 08:10:00
Jó reggelt mindenkinek! ..
sequoia 2011.01.18 18:53:36
Barcelona előtt kétszáz kilométerrel tragikus hirtelenséggel megszűnt a fehér Charade hajtása. Egyszer csak felpörgött a motor, és eltűnt a nyomaték. Először a váltóra gyanakodtunk, mert már reggel óta volt némi olajcsöpögésünk, de úgy tűnik, a kuplung lesz az. Hajnali…..
Kedves Autódoktor! Az autóm reggelente nem indul. Mi az Oka? Tibor Mai cikkünk blogposztja...
sequoia 2010.12.31 11:18:55
@Ciri:
Még a nyáron regisztráltam:P
A VB-t már ezzel a reggel néztem.
Szerinted melyiket írtam én?