Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medgyessy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
medgyessy 2011.09.19 15:16:19
@SomethingWild:
A legjobb megoldás, amivel itt Bp-en találkoztam, az a Kiskörút, bár itt is néha úgy gondolják egyesek, hogy ez a "szabad" sáv remek hely a parkolásra. Kirakja a vészvillogót, azt ott virít a kormánynál és értetlenül nézi a mellette elhaladni próbáló bicajosok kézmozdulatait.
A másik hatása a jól használható bicikliutaknak, hogy a motorosok egyszeriben azt hiszik hogy biciklin ülnek, és az is az ő helyük, mert remekül lehet ott előzni a dugóban.
medgyessy 2011.09.19 15:18:05
@Maisie MacKenzie: ha az autós mehet 50-nel az úton akkor a bicajos csak 15-tel mehet?
medgyessy 2011.09.19 15:42:30
@kéne 1 nick:
Lánchíd: Napközben a bicikliseknek elvileg az úton kell mennie! Nézd meg a táblákat!