Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xpedient

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Portfóliót bővít Magyarországon a Viacom médiacég, aminek részeként megszűnik jelenlegi formájában az egyik legrégebb óta futó magyar zenecsatorna, a Viva TV. A Viva helyett a zenei kínálat átköltözik az MTV hazai kiadására, aminek megnövelik a zenei tartalmát,.ezzel több teret adva a magyar…..
Képzeletben könnyű kérni, sőt parancsolni, akár nyersen, trágár szavakkal, anélkül, hogy felmerülne a nevetségesség vagy a visszautasítás veszélye. De a valóságban ez sokaknak egyáltalán nem megy. Nem is biztos persze, hogy mindenki szeretné. De az valószínű, hogy sokan…..
xpedient 2014.02.19 11:47:25
Férfi vagyok. A volt nőimmel nekem vegyes tapasztalatom van: volt aki nem mondott semmit nyalás közben de élvezte, volt aki nem annyira, volt olyan aki megmondta hogy szeretné. Olyan nem volt aki ellökte volna onnan a fejem. Ha vmi úgy jó ahogy van, nem kell irányitani a partnert, de ha nem teljesen jó, nem értem miért ne lehetne rávezetni a másikat a helyes útra. Minden ember mást szeret, nincs univerzális recept erre sem. Lehet ezt szóval, vagy gesztusokkal, mozdulatokkal. Nekem volt aki kimondta hogy szeretné, volt aki irányitotta a fejemet, de volt aki meg is mutatta az ujjával hogy szereti. Nem értem mit kell ezen szégyellni. Itt is előjön az a magatartás, mikor duzzog a nő, megkérded mi a baja, mire azt mondja semmi. Persze van, csak elvárja hogy a pasi még vallassa, kedveskedjen neki. Szóból ért az ember. Nem kell félni kimondani ki mit akar. Főleg nem a szexben nem. Ott már van egyféle bizalom a másik iránt. Nem kell félni kimondani mit szeretnél. Az orál meg az alap dolgok közé tartozik, aki erre se hajlandó, az nem tudom mit szeret akkor a szexben. Ha mondjuk análra kéred a barátnődet, ott lehet visszautasitás, de ezt el kell viselni, az azért extra, nem mindenki szereti. Nem szabad erőltetni olyat, ami nem okoz örömet a másiknak.
Én pl. még egy nőmet se kértem meg hogy szopjon le. Aki szereti úgy is csinálja magától, aki meg nem, az meg úgyse fogja. Vagy max. kényszerből, az meg inkább nem kell.
Vajon kié lehet ez a gazdátlan kéz a Cora katalóguson? A fehérrel áthúzottak kilőve...
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta…..
Mindig heves vita tárgyát képezi, hogy ki mindenidők legjobb játékosa, vagy mi volt a focitörténelem legszebb/legfontosabb gólja. Ráadásul mindkét kategóriában ugyanazok a nevek fordulnak meg (Pelé, Maradona, Zidane, Puskás, Moilanen). Mi most a másik oldaláról közelítjük meg a…..
xpedient 2008.07.16 10:36:48
Véget ért az Európa-bajnokság és az idei futballszezon. Már több mint két napja foci nélkül fekszünk le. Nincs tovább. Első lett Spanyolország, második Németország, harmadik Oroszország és Törökország. Elemezni, értékelni és vitatkozni lehet az eredményen vagy a…..
Nagy szavak, terjengős bevezetés és negédes, a bajnokot dicsőítő körmondatok helyett essünk túl rajta, csak így, tényszerűen: 2008 bajnoka a Serie A legerősebb csapata, az Internazionale. A következő hetekben, ígérjük, addig szopjuk az Intert, míg be nem rekedünk, amit most csak…..
Most már nem kell torrentezni, meg illegális site-okon Viagra-reklámokért regisztrálni ha meg akarjuk nézni, ahogy a zsírseggű Cartman megint összecsap Kyle Broflovskival, miközben a háttérben valaki kicsinálja Kennyt. A South Park összes része elérhető ezentúl a Comedy Central…..
Az egykori aerobic-ikon éppen az NBC Today Show nevű reggeli műsorában volt vendég, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy miért nem vállalta el a Vagina monológok előadását. A hetvenéves Jane Fonda erre így válaszolt: "Georgia államban élek, erre felkérnek, hogy…..
xpedient 2008.02.15 10:22:16
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
xpedient 2008.02.04 12:20:29
Hát én elég keveset járok külföldre, úgyhogy erről nekem nem sok tapasztalatom van. Viszont a hazánkba látógató külföldiekről már tapasztaltam bunkóságot. Pl. főszezonban Siófokon a német túristák akkora parasztok hogy ihaj. Elég nívós étterembe ültek be fiatal kopasz csávók, farmer és húzentróger volt a viselet. Ennyi. Se póló, se ing. De még így is úgy lenézték a "paraszt" magyarokat, hogy rendesen elszégyelltem magam. A még borzasztóbb viszont az volt, hogy mikor mi magyarok beültünk akármilyen étterembe, és a pincér meghallotta hogy magyarul beszélgetünk, a fülig érő vigyor egyből lefagyott az arcáról, és onnantól enyhén tahó volt velünk. Mindez magyarországon.

Egyébként kevés külföldi utazásaim egyikében nekem pozitív élményem is volt magyarokkal, bár nem viselkedés szempontjából. Krétán voltunk, és egyik nap béreltünk autót, körbekocsikáztuk az egész szigetet. Majdnem minden strandon eltöltöttünk több-kevesebb időt. Hát én ott láttam mindenféle népséget. Görög, orosz, német, holland stb. emberkéket. De fiatal siheder lévén, én a csajokat figyeltem csak. Már ha lettek volna. De szomorúan kellett megállapítanom, hogy ezen a szigeten bizony 1 db jó nő se él. Vagy kövér, vagy ocsmány, aki még nézett is volna ki vhogy, az meg nyakig érő ruhákban takargatja magát. Mígnem aztán az egyik utolsó strandok egyikén megláttam 1 jó csajt. Fiatal, vékony, jó mellű, és mindezt toplessben, tangás bugyiban. Meg is böktem a tesómat, hogy ezt nézd, csak vannak itt jó csajok. De hirtelen megszólalt a csaj a barátjához, és hát magyar volt a drága :) Akkor kicsit jó volt magyarnak lenni, ennyi rusnya nép között.

Mikkával csak annyiban nem értek egyet, amit a mozijegyek áráról mondott. Sztem nem 300 Ft-ért, hanem még olcsóbban is megérné nekik. Hisz miből építik azokat az óriási, fullextrás mozikomplexumokat? Meg a hollywoodi sztárok 20-30-40 millás filemnkénti fizuja is ebből jön ám be. És mindezt úgy, hogy a film/zene/játék piac csődközeli állapotban van, mert ugye mindenki már csak letölti a cuccost. Ezért nem sajnálom én ezeket a mitugrász jogvédőket, mert bár nekem is szarul esne ha ellopnák a termékemeimet, de tessék csak megnézni, milyen kocsikkal járnak ezek a sztárocskák/producerek/cégvezetők. Így, hogy ellopnak majdnem mindent a kalózok, így is busásan megélnek belőlünk. Az hogy meg így nem 10 milliárdot keresnek 1 filmen, hanem csak 5-öt, azt magasról leszarom.
"Sok emberek hisznek ebben, hogy ez valódi. Sok emberek azt mondják, hogy ez egy trükk. Én akarom, hogy ez misztikus legyen." - mondta Uri Geller a TV2 tegnap esti Napló Extra c. műsorában, később pedig némi unszolásra egy kanalat is meghajlított. Mi nem akarjuk, hogy ez misztikus legyen...
A sherwood-i erdő haramiái közül gyermekkoromban Little John volt a kedvenc karakterem, Robin Hoodot valahogy minden olvasatban díszletszagúnak tartottam - és ezzel le is zárnám a kötelező tiszteletkört, ugyanis Nottingham a helyi vár falába / mellé épített, Ye Olde Trip to…..
Teljes titokban arra készül a Tv2, hogy újra indítsa az Áll az alkut, már megkezdődött a casting, állítólag különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be, talán még a műsor címét sem lehet kiejteni. Tudta meg a Comment:com, ahogy mondani szokás. A csatornának ugyebár nem…..