Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baranoid

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örülünk, ha egy ír kerettag gólt szerez egy meccsen, pláne, ha kettőt. (Ilyesmi ritkaság, a tartalék kerettag millwallos Andrew Koeoghnak volt egy-két ilyen bravúrja tavasszal.) Most viszont szomorúak vagyunk, mivel Jonathan Walters (Stoke City) két gólt szerzett ugyan a Bolton…..
baranoid 2012.05.14 13:30:25
2016-ban már biztosan eljön a mi időnk a foci világranglista szerint.Ha valaki komolyan venné a FIFA világranglistáját, azt gyorsan emlékeztetjük arra, hogy az 1986-os világbajnokság előtt Magyarország 2. helyen állt a rangsorban (illetve nem ezen a listán, mert a jelenlegi…..
baranoid 2011.09.23 16:47:34
Én már annyit csalódtam a magyar labdarúgásban, hogy a valódi fociból a virtuálisba menekültem és találtam is egy ingyenes stratégiai foci játékot az interneten,ami nagyon népszerű Brazíliától Kínáig napi több tízezer ember látogatja az oldalt.
Ha esetleg ki akarjátok próbálni, itt regisztrálhattok:
www.powerplaymanager.com/r687042
Itt láthattok infót róla:
www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=13354 Minden nap ápolgatni kell pár percet csapatodat, mint egykor a tamagocsit, és bár
az első 11.nap kicsit érdektelen, mert addig számomra érthetetlen módon, nem lehet részt venni az átigazolási piacon, de aztán nagyon beindul. Jó szórakozást!