Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockerfeller

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Újra bevezetik az ebadót. Nem kell adózni például a nemzeti színű kutyák gazdáinak, kedvezmény jár az ivartalanított állatok után. Veszélyes kutya után akár háromszoros, évi húszezer forint adót kell fizetni pl. egy tacskóhoz, vagy airedale terrierhez képest. Veszélyesnek…..
Mielőtt bárki azzal a váddal illetne minket, [IDE MINDENKI AZT A GONDOLATÁT ILLESSZE BE, AMI A POSZT VÉGÉN ELSŐ BLIKKRE AZ ESZÉBE JUT], kategorikus NEM a válaszunk! Nem célunk a vallási alapú szegregáció gerjesztése, sőt az efféle ostoba diszkriminációt is társadalmi…..
Én: miben? Hát pólóban, mindig abban szoktam, baj? D: Nem dehogyis...exem már rögtön első alkalommal mikor itt aludt meztelenül tette. Nézd meg a szakítós.hu-t belülről!   Kedves Szakítósok! Már egy és fél éve követlek titeket, és nagyon szeretek ide feljárni. Sosem…..
Rockerfeller 2011.04.04 19:13:01
@Frigyesur:
Szoknyához a bakancs a legjobb, de tornacipővel is bírom :)
Márcsak ilyen deviáns ízlésem van. Szóval éljenek a deviáns csajok, hadd lássak belőlük minél többet :)
Rockerfeller 2011.04.04 22:58:33
@Frigyesur:

Nekem meg kellemes meglepetés, hogy nem csak nekem tetszenek a bakancsos-szoknyás csajok :) Szóval hajrá, vedd csak fel bátran :)
IDDQD Heti retro: Comanche 2011.03.03 15:00:00
A Comanche öt jelölt közül 53 százalékkal, meggyőzően nyerte a két héttel ezelőtti szavazást. Látszik, hogy sokan szeretik itthon, és ezzel a játék akár be is állhat a Defender of the Crown mögé a sorba: máshol nyoma sincs ennek a rajongásnak, a neten alig van róla infó, a…..
Rockerfeller 2011.03.04 09:17:02
@Meggymag81:
Akkor el kell dicsekednem vele, én megcsináltam a Tomcatben az iskolát. És a karrierem végén űrhajós lettem a NASA-nál :)
Az volt a titka, hogy tudni kellett melyik manőver hogy néz ki a valóságban, és meg lehetett csinálni.
Amúgy a kedvenc játékom volt. Állatira élveztem azt is, hogy még az sem volt biztos, hogy lesz tűzparancs, volt hogy csak ki kellett kísérni a légtérből a MIG-eket.
Hosszan lehetne vitázni, hogy vajon melyik kép lehet a valaha lőtt legjobb, amit az F1-ben készítettek. Gondolom mindenkinek beugrik egy-két kép, ugrató kocsik a Nürburgringen, ellenkormányzó Gilles Villeneuve, a régi, szalagkorlátok nélküli Spa esőben, ahogy húzzák a…..
Jajj,de csúnya! Ommmájgád 2010.05.27 16:21:23
Egy pár zöld árnyalat megtalálható az alábbi Mazdán, amelyet statoil küldött. A hirdetés ITT érhető el.1.zöld: lökös, 2.zöld: sárvédő, 3.zöld: ajtó.Na meg még van itt pár effekt..Kőműves Kelemen Edition...
Nem tudom, hogy így két hét után mennyi esély van arra, hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót, aki kishíján megölte levélírónkat a gyermekével együtt. Márta azért rajtunk keresztül is tesz egy próbát. Az biztos, hogy megérdemelné az ilyen mocsok, hogy elkapják és hűvösre…..
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
Biztos vagyok benne, hogy az amerikai átlagpolgár már feltette magának a kellemetlen kérdést: "Mégis milyen haszna volt/van édes hazámnak az afganisztáni és iraki háborúból? Nagyon szép dolog, hogy felszabadítottuk őket, azután felvettük a harcot…..
Rockerfeller 2009.12.04 09:01:27
@soproni1:

Sajnos tévedsz: a latin amerikai bevándorlók sokkal nagyobb arányban házasodnak egymással, mint vegyesen, és jóval szaporábbak is, így egyszerűen kiszorítják az eddigi többséget, és eszük ágában sem lesz hasonulni. Mellesleg ugyanez megy európában is. A bevándorlók nem asszimilálódnak, hanem saját negyedeket hoznak létre, ahol a saját szokásaik szerint, a saját nyelvükkel, szépen elkülönülten vannak, és egyre többen...
 A pécsi egyetemi lövöldözés után kiújult a vita a fegyvertartási mizéria körül. Ismételten egymásnak feszülnek a pro és kontra érvek, a fegyvertartás ellenzők úgy érzik ismét új, erős érvet, azaz inkább negatív példát kaptak a kezükbe, melyet felhasználva a…..
Rockerfeller 2009.11.28 15:38:14
Felháborítónak tartom, hogy a fegyvertartás enyhítésével kapcsolatban még mindig az az ellenérv, hogy a magyarok nem elég érettek hozzá. Kikérem magamnak, hogy a kormány úgy kezeljen mint valami hülyegyereket. Semmivel sem vagyunk rosszabbak, mint bármelyik más ország állampolgárai. Azellen meg semmi kifogásom nem lenne, hogy legyen szigorú alkalmassági vizsga. Azt pedig csinálják meg úgy, hogy a 60-as IQ-jú bucsuban késsel hadonászók egyszerűen ne feleljenek meg rajta. És tökéletesen egyetértek kickgunner hozzászólásával: nagyon nagyon ritkán történik egy-egy haláleset legális fegyver következtében, erre jön a tiltsuk be... hány embert ölnek meg késsel, baltával, autóval, puszta kézzel? Aki ölni akar, nincs szüksége lőfegyverre. Amúgy pl. bárki vehet nyílpuskát is akár... ha valakit csak símán meg akarnék ölni még sokkal jobb is mint a pisztoly, pl. teljesen csendes.
Amúgy meg sok-sok ember akkor sem tartana fegyvert, ha lehetne... és nem hiszem, hogy olyan könnyedén használná egy átlagember... én pl. sokat lövök pisztollyal egyesületnél, mégsem hiszem, hogy csak úgy rá tudnék lőni bárkire, kivéve közvetlen életveszélyben. Láttam nemegyszer, hogy céltábla esetén is hogy izgul mindenki az első lövés előtt. És értelmes, intelligens ember amikor a kezébe vesz egy fegyvert, érzi a felelősséget. Jobban mint az autónál, pedig az sokkal veszélyesebb, mint egy pisztoly.
Belsőség Jöhet a dízel M BMW? 2009.09.08 12:00:00
A Nagy Népvándorlás utáni pakolgatás közben akadt a kezembe a brit Autocar július végi száma. Nem is emlékszem, hogy a közös szerkesztőségi archívum-kupacból vagy Csikós asztaláról. Akkortájt nyaralhattam, így történhetett, hogy nem olvastam, a hiányt pedig illik bepótolni,…..