Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katkamanó

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
katkamanó 2008.06.17 15:02:30
1. a zaklatás bármilyen formája nem szupervicces
2. ezek a csajok nem pornókurvák, hanem egyébként köztiszteletben álló tévés műsorvezetők, nagyon messzire a bulvárpinaságtól. érdekes módon én még egyiket sem láttam pléhbojban, meg hasonló jellegű szarokban (bár lehet, hogy én vagyok tájékozatlan)
3. miért nincsenek a tévés faszik ugyanígy pellengérre vetve, hogy melyiket hogy kúrnánk szájba? csak a nőknek kell elviselniük az ilyen jellegű, eléggé agresszív támadásokat?
4. a netes zaklatás ugyanolyan zaklatás, mintha személyesen csinálná, csak épp nincs közvetlen fizikai sérülés, a rendkívül tisztelt elkövető nagy örömére, és a balfasz országunk nem kevésbé balfasz törvényhozása nem teszi törvényen kívülivé az elkövetőt, ahogy azt az elkövető kurvára megérdemelné.
5. elképesztő, undorító és iszonyatosan hímsovinisztán szexista, hogy a homár szolidaritást vállal egy ilyen bloggal.
6. undorító szavakkal, aki képernyőre téved, ne nyüszögjön, hogy egyes nézőknek feláll, vagy ha annyira zavarja, akkor menjen szociális munkásnak, azaz ha valakit megkúrnak akarata ellenére az utcán, mert fél centivel rövidebb szoknyát viselt, mint amitől a támadónak még nem áll fel a fasza (tetszés szerint behelyettesíthető magassarkúval, feszes farmerrel, kivágott blúzzal, stb), akkor ne nyüszögjön, hogy megerőszakolják

azaz, rohadj meg, kedves homár, remélem, egyszer néhány felállt faszú hozzád hasonló gyökér jól seggbetol, mert nyuszikán volt sapka, ha meg nem, akkor meg azért.
katkamanó 2008.06.17 17:24:47
"A fiatal anyukáknak mindig hiányoznak a korai gyermekvállalás miatt kihagyott bulik, dugások, úgyhogy igazából két dolog közül választhatunk: sajnálatból megadjuk neki álmai romantikus szexét, vagy érvényesítjük az akaratunkat, és mi parancsolunk...mielőtt bárki azt hinné, hogy egy pillanatig elgondolkoztunk, gyorsan tisztázzuk a dolgot azzal, hogy itt megkötözős buli lesz...jííí. Miközben az ágylábhoz kötözött kézzel várja, hogy mit fogunk tenni, kezdjünk egy érzéki puncinyalással, ezzel a "kellemes-játékos szex" fíllingjébe ringatva hölgyünket. Mikor már kezdi beleélni magát, fordítsuk hasra, és gyengéd behatolás mellett lassan, erotikusan kezdjük el reszelni, majd jön a trükk: egy váratlan pillanatban szárazon toljuk a brét a púzókába. Ez aztán a meglepi :) (mármint neki). Hagyjuk hadd visítson, hamar elmúlik. Innentől forgassuk, mint a grillcsirkét, és parancsolgassunk kedvünk szerint. Csak azért verjük a végén a mellére, mert jól mutat azon a pár kompromittáló fényképen, amit még eloldozás előtt készítünk. Ha nagyon-de nagyon jófejek akarunk lenni, eloldozhatjuk távozás előtt, de akkor futni kell.. Hűtő tömve kajával, ki ne hagyjuk."

hát nem tudom, én egy nemi erőszak fantáziát egyáltalán nem látok humorosnak. a nyakamat le merném tenni rá, hogy ezek a "bulvárpinák" (ahogy kedves homárunk olyan bűbájosan fogalmazott) sem találják humorosnak, hogy valaki arról fantáziál, hogy súlyos testi sérülésekkel járó nemi erőszakot kövessen el rajtuk, és ezt még közzé is teszi...
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..
katkamanó 2007.11.15 10:20:56
Csatlakozom Marhához,

én már most elkezdtem gyűjteni a DVD-ket a kölöknek, pedig még egy öt évig nem is tervezzük. Bambi, Vuk, Erdő kapitánya, Mirr-murr kalandjai, stb már rég megvannak. Ha meglesz a gyerek, kiköttetjük a kábeltévét.

Addig is TV Paprika, Discovery, Animal Planet, Spektrum a sztár, a többit igyekszünk nem nézni, mert hányadék.

Ja, és a Travelt is letiltjuk este 10 után, mert ami a "családi csomagban erotika" címszó alatt szerepel, a hustleres hardcore pornó, az nálam egyenlő a csoportosan elkövetett nemi erőszakkal, és szándékosan, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos, nyolc napon túli sérüléseket okozó testi sértéssel. Erotika az, amikor a párom tetőtől talpig végigcsókol, majd kielégít. Erotika NEM az, ha látok egy nőt, akit épp egy pasi kúr seggbe egy ipari varrógép sebességével, és ugyanabban az időben, ugyanazt a nőt, szintén varrógép sebességével egy pasi kúr pinába, egy szájba, és kettő még ott van a kezében. És mindehhez fájdalmasan nyög. Ez súlyos testi sértés, nem erotika. És rohadtul irritál, hogy ezt normálisnak, és követendő példának akarják beállítani.

Marha jó lenne, ha a retektévé meg a csigatévé végre nem azzal a felkiáltással akarnák eladni a győzzük-e, meg móunika, meg babámfasza sókat, meg az aktív-passzívot, meg a favoritot, a kiskedvencet, kannácskaribancka öregnénigyilkolászós harciölebecskéjét, hogy ez kell a népnek. Hát én a nép egyszerű lánya vagyok, nekem mégsem kell a szemét, köszi szépen.

Ja, és épp ideje lenne már végre a német tesótévékről (RTL, Pro7) példát venni:

érdekes módon tegnap este egyedül ott találtam nézhető, és (Anyám, borogass!)
társadalmilag hasznos műsorokat:

-Supernanny
(műsor diszfunkcionális családoknak, hogyan kezeljék kezelhetetlen, érzelmileg kielégítetlen gyermekeiket, és magukban keressék a hibát)

-Kutyakiképző
(műsor diszfunkcionális családoknak, hogyan kezeljék kezelhetetlen, érzelmileg kielégítetlen kutyáikat, és magukban keressék a hibát, mielőtt a kutya megeszi a szomszédot, vagy a gyereket)

-Raus aus dem Schulden
(adósságkezelő műsor, amelyben egy pénzügyi Expert szedi ráncba a nem ritkán 300.000 €-t is elérő adósságokat, hát azt hiszem, ismerve a magyarok hitelfelvevési indexét, meg a megtakarítási indexet, kurva nagy szükségünk lenne rá, mert nemsokára kurva nagy bajok lesznek a lakosság egy részénél, ha csak a raiffeisenes tömör professzort, meg a provident 438%-os havi kamatrátáját nézzük)

Szóval a picsába, mire is lenne ennek a népnek szüksége? A germanoidoknál meg tudja ugyanaz az érdekeltségű tévé ezt csinálni, csak nálunk balfaszkodnak még a tévék is?
katkamanó 2007.11.15 13:05:46
Hülyeországban napról napra alább pozicionálják a tévéműsorokat, most éppen a Mokkát. Semmitmondó arculat, kőgáz műsorvezetők, szar időpont és gyenge témák, köszönjük. Tegye fel a kezét az, aki nem kap hányingert Stohlbuci reggeli szerencsétlenkedéseitől és az RTL…..
katkamanó 2007.11.07 12:33:05
Én azt nem értem, hogy miért kellett pl. a legalább nézhető Született feleségeket, Dr. House-t, Vészhelyzetet, Grace klinikát (mellesleg Grey's Anatomy, nem Grace... a fene essen a sorozatfordítónak titulált alsós szintű angoltehetségekbe) az éjszaka kellős közepére tenni, és odabaszni a Favoritot, amiben most már sokadik este azt hallgatom, hogy Árpa Attila nője mit csinál a grillvilágbajnokságon.

Ha annyira agysejteket akarok leépíteni, akkor megveszem a metróra meg a vonatra a Storyt, meg a Bestet, de könyörgöm, miért kell nekem minden este valami álsztár-celeb faszságait eltűrnöm a nappalimban, ha egyszer csak lazítani meg kikapcsolni akarok?

Engem szórakoztassanak, nem arra vagyok kiváncsi, hogy a büdöskurva Kannácska harcikutyáját hogyan támadta meg a evil gonosz öregnéni nyüves kis tacskója, aztán erre föl az evilgonoszöregnénit hogyan zabálta föl a harcikutyusöleb, meg mi lesz Dundika asszonyneve, meg miért akarta magát kinyírni a mittudoménmilyen pornópicsa, meg a sztárok hogyan búvárkodtak Hurghadában. Ez nem szórakozás.

Lassan tízmillió idióta picsa sztár és luxusbarom sztár országa leszünk. Hol vannak itt a normális átlagemberek?

Szóval könyörgöm, hamár évek óta tudjuk, hogy szemetet gyártanak, akkor miért nem lehet mélyen magukba nézni, és egyszerűen akkor normális időben leadni az egyébként nézhető külföldi sorozatokat? És leállni a szemétgyártással?

Az olyanokról nem beszélve, mint a Győzikesóu, meg a többi gyökérség, amit már csak a jó ízlés és a média tömegvéleményformáló hatása miatt is be kellene tiltani. Ja, hogy ez kell a népnek? Hát, én a népbe tartozónak tekintem magam, köszönöm, nekem nem kell.

Rtl klub reggeli gyökérségét elvből nem nézem, mert alapból hülyeségekkel foglalkoznak, még a Mokka volt relatív tűrhető, már amikor a Havas arra érdemeseket baszogatott, és nem épp nyomorult éhségsztrájkoló tanárnőknek szólt be "úgysem tud visszavágni, így aztán kurva nagy macsó leszek" alapon, de ez már több a soknál, amit el tudok viselni.

Marad a Viasaton a Helyszínelők, meg a Discoveryn a Mítoszrombolók, meg az OCC, TVpaprikán a Bandi a hegyen, szökőévente egyszer egy tisztességes, nem sztívenszegálos, nem erikroberces, nem akcióhősös, nyolcvanas évekes, hanem valami normális, tisztességes, mondjuk Aranypálmás, vagy Oscar-díjas igényes filmet, mint pl: Syriana, Az élet szép, Fiúk nem sírnak, stb. Pedig én szeretnék jó műsorokat nézni, igényes is vagyok, nem nézek móunikasóut, meg győzikesóut, de mégis a szemetet tolják az arcomba.
A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..
katkamanó 2007.10.12 21:06:30
No szép. Ha meg lefekszik az ember lánya a pasival 3 randi után akkor meg kurva. Ja, tudom már, aki mindenkivel lefekszik, az kurva, aki meg mindenkivel lefekszik, csak velem nem, az meg a büdös kurva. Tudjuk-tudjuk.

Nekem volt egy hasonlóan szép és kellemes baráti/haver kapcsolatom egy netes ismeretségből, imádtuk egymást, rengeteget találkoztunk, beszélgettünk, vittem neki fagyit, amikor beteg volt, aztán egyszer együtt szilvesztereztünk, a srác többször szájon csókolt, mire én, mivel már régóta szerelmes voltam belé, és szeretem az egyenes dolgokat, kijelentettem, hogy szeretem az Újévet dugással kezdeni.

Nem kért belőle. Ezután 3 napot bőgéssel töltöttem, meghúztam az autót, mert sírógörcsöt kaptam vezetés közben, és nem bírtam elég gyorsan megállni, aztán a 4. napon összetalálkoztam a párommal, akivel jövőre lesz az esküvőnk.

A két srácot bemutattam egymásnak, és igyekeztem barátságot ápolni a sráccal, hiszen mégiscsak életem egy része, de amikor a párom jelenlétében beszólt egy olyat, hogy "de hát ő mégsem kellett nekem", na akkor kicsapta a biztosítékot, hogy mégis miről beszél ez, és úgy gondoltam, hogy ezzel az emberrel, bármennyire szeretem is, nem szabad foglalkozni. Azóta nem találkoztunk.

Úgyhogy kedves levélíró, nem vagy lúzer, csak épp nem vetted észre időben a dolgot. Ez van, legközelebb majd okosabb leszel. Vigasztalódj, boldogtalan, egyedüllevő lányok ezrei várnak arra, hogy elkényeztesd őket, és hidd el nekem, hogy ha olyan a hangulat, alig várják, hogy magukra rántsanak... :-)

Vagy nekem legalábbis annak idején nagyon jól esett... és a párom sem tiltakozott...
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
katkamanó 2007.08.10 16:12:44
nyanya

vagy akár olyan, hogy történt volna olyan, hogy anyu beült a klotyóba, apám meg a fürdőszobába zuhanyozni, én meg mondjuk zöldségeshez. hiszen ebben az esetben nincs ember, aki foglalkozzon a vendéggel, ha jön. ilyen szinten képzeld el. az ebéd nálunk úgy nézett ki, hogy kiültünk ebédelni, egy ember volt mindig az asztal szélén (általában én) aki rohangászott be az irodába, ha jöttek.

szóval mindenki elképzeli, milyen jó kis könnyű a szállásadók élete, semmi munkával jól lehúzza a vendéget, kicsit kitakarít (a múltkori csapat után fel kellett gyökérkefével súrolnom a szőnyegpadlót minden szobában, mert iszapos, sáros lábbal összejárták, és a vajszínű padlószőnyeg tiszta fekete volt, ez kb. háromnapi kemény fizikai munka), kicsit kimos, azt dől a lé. közben meg nem. nagy áldozatokkal, rengeteg munkával, és békanyeléssel jár, amit nem vesznek észre azok, akik csak a vendég oldalát látják a dolognak. és az ember egy idő után úgy dönt, hogy van olyan béka, amit hajlandó lenyelni, ha fizetnek érte, és van olyan béka, amit akkor sem hajlandó lenyelni, ha iszonyúan sokat fizetnek érte. de sajnos a legtöbb esetben a kedves vendég úgy akarja lenyeletni a szállásadóval a békát, hogy egyáltalán nem akar érte fizetni, aztán ha a szállásadónak ez nem tetszik, akkor még van pofája is feltenni a netre a történetet, mint ez is itt.

Tiko,

mi bizonyítja azt, hogy a cikk írója nem hazudik? biztos volt ordítozás, nem kétlem, de hogy ilyen hülyeséget mondjon egy szállásadó, hogy a magzat után fizessenek... én igazából ezt az egyetlen egy dolgot találtam felháborítónak, de most már ezt a mozzanatot sem hiszem el (még mindig nem válaszolt a kérdéseimre a cikkíró) a többiben teljes mértékben egyetértek a szállásadóval. pont azért, mert láttam már elég sok ilyen stílusú vendéget. előítélet? lehet. nekem van saját tapasztalatom. de a legtöbb hozzászóló ugyanilyen előítélettel viseltetik a balcsis vendéglátósokkal szemben. és néhány kijelentette, hogy ugyan nincs tapasztalata, de azért utálja.
katkamanó 2007.08.10 16:14:09
Kedves mindenki! Elérkezett a nagy nap, kihirdetjük a Cukiság Nagy Nyári Nyereményözön című, háttérképalkotásra buzdító játékának eredményét. A zsűri természetesen - mint mindig - nehéz helyzetben volt. A megadott határidőre (amit icipicit tologattunk persze) összesen tíz…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..