Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xochiquetzal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovagtestvérek, kik a Halál Útján Jártok! Ezennel intézek felhívást a blog valamennyi olvasójához, akik kedvelik Dartont és felkentjeinek viselt dolgait! Nem vagyunk ugyan egy nagy egyházközösség, viszont örömmel cserélnék eszmét a hívőkkel, ezért e felhívás! Amennyiben…..
Xochiquetzal 2012.09.25 12:58:19
@Cyrgaan.hun: Lovamat tüstént északnak fordítom, mert ilyen vígasságból nem maradhat ki egy magamfajta, aki a déli homok szárazságától szenvedve hirdeti Urunk dicsőségét!

Eddig sem szívleltem a tetőnyulakat és a csizmát is csak lábon viselem, így abstinentia elvetve.

@Airas: A mostani péntek nekem sajnos nem megfelelő. A rákövetkezők igen, a következő két pénteken legkorábban csak este 8 körül tuduk felérni.
Xochiquetzal 2012.09.25 13:04:10
@Airas: Részemről rendben. A helyszínről időben kérek infót, mert nem autóval megyek, így meg kell terveznem az oda jutást.
A dartonita paplovagok rendjének létrejöttekor, még a kérdés is helytelen volt, hogy hogyan lesz valakiből paplovag, lévén az első lovagtestvérek fiatal ortodox papok voltak, akik termetük és fizikai képességeik okán képesek voltak a lovagi harcmodor elsajátítására. Ezért a…..
Xochiquetzal 2012.09.21 22:12:26
@Airas: Köszönöm az infót!
Az az igazság, hogy még csak a 3690-es évek elején járunk. Én egy felszentelt Darton paplovaggal játszom, aki a stációkat az előéletében járta végig. Sikerült ebből egy viszonylag hosszú előéletet kreálnom (14 oldal körül van) és teljesen az általatok megadott információkra támaszkodtam. Ezt az írás elolvasva mát látom, hogy túl korai volt még a Halál Útját Járók zarándoklatát bele vennem, de nagyon élvezetes volt.
Egyébként rendszeresen látogatom az oldalt és várom, hogy mikor jelenik meg újabb információ a kedvenc kasztomról.
További jó munkát, és kérlek ne hagyjátok abba!