Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tedthebad

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer A Kedvesem oroszul... 2013.05.23 10:40:35
ByeAlexet feldolgozták. És most nem Kasza Tibire gondolunk. Ahogy a facebookos oldalán írja Alex, sok országból kap levelet, mélt, hogy miatta jönnek majd Magyarországot megnézni. Az eurovízión előadott dalán keresztül érdekelni kezdett néhányakat hazánk. Oké. És elindult a…..
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
tedthebad 2012.08.24 09:19:27
@dr kíváncsivagyok: id. Dr. kíväncsivägyok?
tedthebad 2012.08.24 09:20:46
@merre: miért?
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
A Médiatanács június 27-i ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra elnevezésű támogatási rendszerén belül újabb pályázatokat hirdet meg. A tanács Huszárik Zoltán néven hirdeti meg a kísérleti- és kisjátékfilmes pályázatát, tisztelgésül a filmrendező…..
 A C-csoportból Írország biztos kieső. Az utolsó körben Olaszország Írország ellen játszik, míg Horvátország Spanyolországgal. Spanyolország, Olaszország és Horvátország is továbbjuthat, DE! Olaszország akár 20:0-ra vagy még több góllal is legyőzheti az íreket, ha…..
  Poznanban, a horvát – ír meccs előtt, alatt és után két horvát szurkolónő közterületen gusztustalankodott. A nyílt utcán, majd a stadionban is csöcst villantott a korábbi kormánypárt, a kereszténydemokrata HDZ (Hrvatska Demokratska Zajednica - Horvát Demokratikus…..
tedthebad 2012.06.14 05:02:30
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: apám, te legalább akkora fasz vagy, mint a felkiáltójeleid. hol álszent ez a poszt? tán ki vannak takarva a csöcsök? valaki misére küldte a kisgyereket bimbószopkodás helyett? barom!!!4!!!NÉGY444
Cool 2011 39. Magic Burger Péter 2011.12.07 10:31:00
Az igazi gasztrocool, ha lenne Michelin-csillag büfékocsi kategóriában, rögvest kettőt ajánlanánk neki. Az egyiket a város egyik legjobb burgeréért, amire még fél órát is érdemes várni a Szentendrei úti csúcsforgalomban, a másikat pedig az utcai kajálás elismertsége…..
tedthebad 2011.12.08 10:25:56
@nowy: ha tudnál olvasni, feltűnt volna, hogy büfékocsi
Tomi, ezennel meg is kaparintottad mellettünk a helyedet a POKOL VIP-ban!  3.) Botond 4.) Vanessza 5.) Qby Nusi and Qby Marci 6.) Dávid 7.) Kőszegi Petra 8.) Lara 9.) Laura ..
tedthebad 2011.06.02 09:53:34
@SunBoy: okostojás, ha olyat írni tudsz le in angol on te blogod, hogy Here can you translate my blog into your language, pont érdemes a CC-jogokra hivatkoznod, mikor nem saját tartalmakat te embedálsz into your blog. érdemes figyel, érdemes tanul, kell befog, ha kell. sorry for my language, can you translate into yours, it is more than nothing.
Azt hiszem a múlt hétvégi esetem mindenki előtt jó példával fog szolgálni. Elsősorban a lányoknak szól, hiszen valószínűleg ők a veszélyeztetettebbek, de mint olvasható lesz, senki nem érezheti azt, hogy vele nem fognak próbálkozni. Szombat este, az egyik baráti társaságommal…..
tedthebad 2011.06.01 09:38:38
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Biztosan emlékeztek a Budapest lehet a legmenőbb város a térségben című posztra, amiben a SzeBu városfejlesztési koncepcióját karoltuk fel, és továbbítottuk nektek a saját olvasatunkban. Azóta megtörtént az, amit blogokkal kapcsolatban ritkán tapasztalhatunk, és amivel az Egy nap…..
tedthebad 2011.05.05 10:43:02
@orient: Julio cesar nem falusi nyugalmat akar, közpark funkciót a város közepén. És a legtöbbeknek nem azzal van a baja, hogy nagyobb lesz a nyüzsgés, hanem ez az első lépés a közterület magánosítása felé. Jó példa erre a Tabánban az új wellness, ami a sporttelep 1/3-át lehasította a tömegsportnak, de korábban lecsófesztnek, miegymásnak helyt adó nyitott, bejárható czakó-pályáról. helyi lakosként persze féláron gyúrhatsz, de ez kurvára nem közfunkció. a neked vibráló budapestet jelentő borpincés tabánban ha szar a bor és hideg a lepény, legfeljebb elkerülöd, meg megírod a homárra, hogy fos. a tabániaknak meg együtt kell élniük vele, akkor is ha bocs-ez-nem-jött-be bunkerek maradnak két gyenge szezon után, vö. füredi görög falu és utódai.
annyi helyen lehetne borospince, mondják ők, és tényleg.
tedthebad 2011.05.05 11:06:07
@orient: ok, lehet, hogy félreértettelek. te pedig azt, hogy bármely közpark meghagyása csupán annak a célnak, hogy a városi emberek kiüljenek a zöldbe nem egyenlő a falusias nyugalom igényével. érted? tudom, nehéz.
tedthebad 2011.05.05 11:36:00
@orient: A belgrád rakparttal teljesen igazad van,ja
LifeTILT Westbalkáni állapotok 2011.01.17 02:48:00
Nehezemre esik most bármiről is írni. A Westbalkános tragédia megérintett, és teljesen a hatása alá kerültem. Valahogy ez most más, ez most kurvára rólunk szól. Rólunk, akik hétről hétre kimegyünk az éjszakába. Három tizenéves lány értelmetlen halála... Ez egyszerűen…..
tedthebad 2011.01.17 11:41:33
@benedek bence: ha a házibulidon, ahol a posztod szerint vállalnád a felelősséget, valaki fagyállót iszik és meghal, nem kívánnálak börtönbe, ahogy te a 'Noise Night Life team, és a Westbalkan Kft. összes köcsögét, akik részt vettek a szervezésben'. a fagyálló gyártóját arra kötelezném, hogy legyen szar íze a mérgének, a hozzád hasonlókat meg, akik fagyállót tartanak otthon arra, hogy halálfejes flakonban tartsák, lehetőleg a garázs mélyén. a lényeg, hogy ne forduljon elő több ilyen "baleset".
ugyanígy messzebre vezet ez az ügy is. miért a west balkán ma magyarországon a legnagyobb nem szabadtéri rendezvényt befogadó undergroud helyszín?
miért képtelenség a jelenlegi jogszabályok betartásával akkora klubot üzemeltetni, ahol elfér 4000 fiatal?
miért nincs dohányzási tilalom egy alacsony, tűzveszélyes pinceklubban? (ha már a tűzzel is riogatsz a postban)
az, hogy feszegeted az ügyet, rendben van, de a fogdába üzengetve osztani az észt, szerintem kisstílű.
vö. aphroshinobi.blog.hu/2011/01/16/egy_generacio_altamontja_west_balkan_tragedia
tedthebad 2011.01.17 16:03:36
@benedek bence: dehogy a lányok a hibásak! a véleményed, meg az indulatod pedig tényleg a tiéd. sőt, jogos.
Maradtunk volna még. Legalább a döntőig. Olvastuk a magyar sajtóban meg hallottuk az otthoniaktól a legfrissebb johannesburgi rémtörténeteket, helyiek levelezőlistájára is felkerültünk még az utazás előtt, így onnan is értesültünk a brutális rablásokról, gyilkosságokról…..
tedthebad 2010.07.09 00:46:24
megnéztem. azon gondolkodom, vajon miért nem tudta megteremteni a film azt a feszültséget, amit pl. ezzel a poszttal sikerült megteremtenetek, érzékeltetnek. a low budget, sebtiben elvégzett utómunka tehet róla? a mesterséges feszültségkeltést bizonyára szándékosan kerülő, szinte vágatlannak tűnő, éppen ezért fokozatosan erejüket vesztő interjúblokkok? a valósághűséget erősítő, bevilágítatlan, kézi kamerás felvételek megtörésének hiánya? nem tudom, mert nem vagyok szakember. nem vitatom, kurva jó, amit csináltok, de például szívesen izgultam és szurkoltam volna a beszélgetés létrejöttéért a bűneit kibeszélni akaró utolsó alannyal. ha nem csak úgy belecsöppenek, hanem előtte egy távoli, álló kameraállásból látom - és nem hallom - ahogy Eszter egyezkedik vele az interjúról. és nem bánom, ha utólag veszitek, hiszen nem foroghat a film folyamatosan, lehet olyan momentum, amiről realtime lemaradtok, de ha fontos, mutassátok is fontosnak. a gettóarcok őszinteségtripje is árnyal, de szinte egy jelenetben a gangsta-villogással nem kényszerít arra, hogy a felszínes első véleményt magam gondoljam újra. ha a magyar asszony történetének csúcspontját, a jézus szeret tégedet újramondatjátok vele, és arcközeliben veszitek, talán érzékelteti, hogy igen, jámbor hittérítők, ájtatosan tűrnek, orrba lehet őket csapni, meg hátratett kézzel vegzálhatják őket, mégis bűnbocsátók maradnak, lehet hogy bulvárfogás, de nyomatékot ad a sztorinak, ami így csak ebéd melletti sztori marad, különösen, hogy Andris kajál, miközben hallgatja.ha Eszter emberölős kérdésére a válasz előtt látok egy vágóképet az alany kezéről, közelit a szeméről, majd hatásszünet, azt mondom, bazmeg, megkérdezte, mi lesz a válasz? persze gondolom, ez nem ilyen egyszerű, idő, büdzsé, koncepció, filmes eszközök, amikhez ragaszkodtok vagy amiktől éppen ódzkodtok, ráadásul nézőként semmi közöm hozzájuk, egyszerűen csak némi hiányérzetem lett a film után (vagy túl jó a blog? nem tudom.) de most már direkt figyelem a többit, nem csak fél szemmel, mint a korábbi részeket. hajrá!