Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellmatt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártunk és kormányunk, arczal a szebb jövő felé, kihasználva a menekült hullám adta lehetőségeket, táborokat létesít az ország különböző pontjain. Egyelőre a táborok a…..
hellmatt 2015.08.14 15:35:12
@L. Alex mondom a magamét: mindenki fél akivel történt ilyen. önkénteseket is megpróbáltak beszervezni az egyik fővárosi pályaudvaron, sőt kísérőt is a vonaton, hogy jelentsen a gazdáknak, ha van jó munkaerő. gyönyörű nem?
Természetesen ezen a héten is folytatom a sokak által kedvelt sorozatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát böngészem át és nézek ki nektek jó áron megvásárolható játékokat.Ezen a héten is sikerült igazi különlegességeket összegyűjtenem nektek, amelyek…..
Az, hogy a Faith No More új albumot hoz ki 18 év szünet után voltaképp nem is volt annyira meglepő, hiszen 2009-es újjáalakulásuk óta viszonylag aktívak voltak. Gyakorlatilag elkerülhetetlennek tűnt a dolog, hiszen láthatóan nem gyűlölték egymást, élvezhetően tudtak együtt…..
hellmatt 2015.05.14 14:33:26
@Shabby Bear: szerintem ász az album. hihetetlen, hogy ugyanolyan mégis valami új. Patton egy zseni és a legutóbbi FNM album óta szinte minden projektjéből beletett még valamit az albumba. Igazából ez is tökéletes, csakúgy mint Pattonal bármelyik FNM album. Persze elvakult rajongó vagyok...
Ismét életre kelt a Tour de Serpenyő, főzünk szorgalmasan, és figyelemmel kísérjük a fiúkat. A mi csapatunkban most nincs semmi változás, Al dente, Chilii, Lorien, Mamma és jómagam főzzük végig az utat. A versenyzők ma már Franciaországban bicikliznek, a hozzáértők ezt…..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
hellmatt 2014.01.21 16:16:51
Mostanában nem jártam a Déli pályaudvar környékén, ezért eléggé meglepődtem, amikor a „Kerengő aluljáróban” beleütköztem egy jó kis halétterembe, a Bubba’s water grillbe. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb és forgalmasabb helyen, de hát ezt ugye a tulajdonosoknak kell…..
hellmatt 2014.01.17 13:18:47
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
hellmatt 2014.01.17 12:20:31
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
hellmatt 2013.01.16 19:24:19