Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilglamion

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sitcom harmincperces műfaj, ez világos, elég kemény nettó 22-23 percnyi viccet és értékelhető történetet összeszedni egy hétre, teljesen felesleges mindezt elhúzni egy órára, mint az Office évadzárójában tették - megfejelve egy halom vendégsztárral akikkel viszont az…..
comment:com Jön a Family Jedi 2010.11.19 12:30:00
Hamarosan jön a Family Guy rendes éves Star Wars-paródiája, ezúttal az eredeti trilógia harmadik epizódja, a Jedi visszatér átértelmezése kerül képernyőre (előtte, december 21-én DVD-n is megjelenik). Seth MacFarlane, a sorozat készítője kijelentette, hogy ez lesz az utolsó, az…..
nilglamion 2010.11.19 14:10:22
Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami…..
Nem elég, hogy a CBS The Good Wife című sorozatának eleve iszonyú erős a szereplőgárdája, a vendégsztárok terén sem szarral gurigáznak - a ma este adásba kerülő epizódban Michael J. Fox is szerepelni fog, tessék csak nézni: ..
nilglamion 2010.11.09 14:10:41