Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi2121

40 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal Leandro Paredes nagyot játszott, és két elképesztő fontos gólt szerzett! BOCA - RACING 3:1   Santiago "Tank" Silva góljával, VÉLEZ - BOCA 0:1   ..
Magyar idő szerint vasárnap délelőtt rendezte meg a FIFA a 2012. évi világkupát Japánban. A várakozásoknak megfelelően a brazil Corinthians (1-0-ra legyőzve az Al Ahly csapatát) és az angol Chelsea (3-1-re verte a mexikóiakat) jutott a fináléba. A stadion történelmi helyzínnek is…..
Szeptember 16.-án újabb Superclassssiccccco-t rendeztek a La Bomboneraban. Az elmúlt két találkozó drámai fordulatokat hozott, küzdelmes és parádés mérkőzést, a Boca szurkolói számára inkább a csalódottság ami megmaradhatott, hiszen egy 5-4-es vereség (amit vaszínűleg  20…..
Boca Juniors elérte a célját, vezeti a bajnokságot, miután legyőzte Atlético Rafaelát 2:1-re. Mindkét gólt Lucas Viatri szerezte. River Plate és a Colón DÖNTETLEN-t játszott (1:1), míg Santa Fe-ben az Independiente vereséget szenvedett (2:1) a Godoy Cruz ellen, ez volt a…..
Boca Juniors 2 Racing Club…..
A Santa Fe és az Estudiantes de la Plata (1-1) mérkőzés összefoglalója:   http://www.youtube.com/watch?v=TDh8O-1pfuo ..
Az elveszített Libertadores kupa után, bejelentette a Boca inkonja a távozási szándékát... Nos, a csapat ultráinak több sem kellett ennél: a szurkolók különböző közösségi oldalakon "tüntetést" szerveztek, hogy így próbálják meggyőzni a "Lusta Mágust", hogy maradjon a…..
Az IFFHS, a lebdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó lap közzétette a labdarúgó bajnokságok jelenlegi erősorrendjét (2012. I. félév). A listát nem meglepő módon a spanyolok vezetik, második helyen az argentín, a dobogóra a brazilok még felfértek... A "Top 10"…..
Elérkeztek az elődöntők az argentin kupában. Két ágon két óriás várta a fináléba jutást, a szurkolói csoportok ismét egy örök harcot hirdettek.... A gond csak az volt, a döntőbe jutásért meg kellett nyerni a mérkőzést.Az első párharc a döntőért nem ígérkezett nehéz…..
Nagy csatát hozott a "másodvonal" első helyén álló Rosario Central elleni Argentin kupa negyeddöntője! Alig voltunk túl a Flu elleni ünneplésen, újra pályára lépett a Boca, az alábbi összeállításban: Sebastian Sosa-Caruzzo, Roncaglia, Insaurralde, Franco Sosa-Chávez,…..
Érdekességek, illetve hírek a mérkőzés előtt, szerkesztés nélkül:Jegyárak 60-500 $ között Boca kerete a mérkőzésre : Orion és Sosa, Schiavi, Insaurralde, Roncaglia, Sauro, Rodriguez, és Sauro Caruzzo, Riquelme, Chavez, Erbes, Rivero, Ervin, Minho és Benavidez, Mouche,…..
A vártál könnyebben vívtuk ki a továbbjutást! A hazai egygólos előnyt, nem vehettük életbiztosításnak, s nem is vettük! Falcioni Orión, Roncaglia, Schiavi, Rodríguez, Insaurralde, Riyuelme, Rivero, Erviti, Erbes, Cvitanich, Mouche kezdő  tizeneggyel kezdett neki a párharc…..
tomi2121 2012.05.15 13:01:19
@gasparito: Nem a szervezők alakították így, de majd ha Rióba érsz a Vasco drukker hentes elmagyaráza neked XD
A Vélez Sarsfield 2-1-es összesítéssel már továbbjutott a 8 közé:)   Ma éjjel rajtunk és a Lanús-on a sor...(mára már tudjuk, h 11-esekkel elbuktak a Vasco ellen)..
Boca Juniors blog Alapítás 2010.09.14 14:15:00
A Boca Juniorst, amely főleg az itáliai bevándorlók lakta La Boca városrész csapata, 1905. április 3-án hozták létre. 5 olasz származású bevándorló Esteban Baglietto, Alfredo Scarpatti, Santiago Sana, Juan és Teodoro Farenga nevéhez köthető az alapítás. Az olasz befolyás miatt…..
tomi2121 2012.05.07 22:39:56
@carlitos: Confirmado: Santiago Silva estará sin jugar aproximadamente por un mes.

El delantero sufrió un desgarro en el recto anterior de su muslo derecho. Se pierde la vuelta ante Unión Española y, posiblemente, el choque ante Vélez.

jól értelmezem, hogy 1 hónapig lesérült a Silva combsérülés miatt?
Két argentín és egy Silva gól a Xeniaban, a Boca Juniors és a "csílei" Universidad/Union Espanola Libertadores nyolcaddöntőjéban, mégis "csak" 2-1-es győzelemmel zártuk a mérkőzést.A hazaiak összeállítása talán egy meglepetést hozott Mouche a kispadon…..
Hazai pályán gyűjtöttük be a 3-ast a vendég Colón ellen. Röviden összegezve a mérkőzést: 10 sárga lap, 3 piros, 1 tornászmutatván S. Silva-tól, ami gólt eredményezett, paprikás hangulat.A hazaiaknál Orión, Schiavi, Rodríguez, Insaurralde, Sosa, Riquelme, Ledesma, Erviti, Erbes,…..
Megvannak a kiesési szakasz párosításai. Igazi rangadók és nem akármilyen küzdelemre számíthatunk...
tomi2121 2012.04.27 10:06:23
www.youtube.com/watch?v=rsOC1VfvrZA&feature=related

nizd meg és ha fel tudod rakni hozzá rakjad, nekem sosem sikerül olyan jól mitn neked xd
tomi2121 2012.04.27 13:39:50
Idegenben léptünk pályára az Olimpo ellen az argentín kupában. Az Olimpo kemény ellenfélnek bizonyult, a 61. percben Mouche szerencsés módon kapott egy jó indítást, majd két védőt becsapva elhúzott és a kapuba gurította a labdát. A hazaiak válasza a 70. percben büntetőből…..
Eldőlt melyik tizenhat csapat küzdhet tovább "Dél-Amerika bajnoka" címért.Voltak meglepetések és kevésbé várt eredmények, de összességében a brazilok és az argentinok - egyenlőre - ünnepelhetnek. Az első csoportban nem történt nagy meglepetés  a két brazil…..
7 nap! Hosszú idő után a legnehezebb 7 nap vár a Boca-ra. Kedvenc csapatunknak ennyi nap alatt kell túljutnia 3 igencsak nehéz mérkőzésen. Az első vasárnap este vár rá a San Lorenzo otthonában, s a mérkőzés esélyesének a Boca-t tartják, de nem lesz egyszerű mérkőzés. Az…..
tomi2121 2012.04.16 18:40:07
@gasparito: Bárcsak 100.000-en lennének most 1 jobb brazíl mecsen nem pedig 4.000-en:(
A hétközi Riói mérkőzés nyújtott jó teljesítmény negatív hatással volt a soron következő bajnokinkra. A Tigre rossz sorozat ide vagy oda, pontrúgásokkal vert meg bennünket!..