Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacau

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Kint a Fox, itthon a Cool vetíti, finálé jövő héten...
lacau 2016.02.19 10:33:00
Nekem vegyes érzelmeim vannak. Nem vártam semmi világot megváltó újítást. Amiből lement 9 szezon, ott bizony nem lesz sok új a tető alatt, de ezzel nincs is akkora bajom..

A problémát inkább ott érzem, hogy így 2016-ban teljesen más a témát övező hangulat. A 90-es években minden az ufókról szólt, izgalmas és misztikus téma volt. Az X-Akták baromi jól lovagolta ezt meg, de még azt is meg merem kockáztatni, hogy maga az X-Akták is gerjesztette a témát.

Manapság ez a téma a háttérbe szorult, a kormányok körüli konspirációk meg picit átalakultak. UFO sztorikkal kb Pataky Attila lázálmaiban lehet már csak találkozni, persze biztos megy a téma most is, csak nem olyan mainstream és nem olyan izgalmas.

Ebben a szezonban kaptunk az összes tipusból egy részt eddig. Volt fő sztorit követő árnyékkormányos-konteós, volt 'monster of the week' epizód, volt vicceskedős, stb. Amint említettem ezekkel nem volt különösebb probléma, élvezhetőek voltak, de egy picit akkor is egy lavor langyos lábvízre emlékeztettek. Egy darabig jó, de gyorsan kihül sajnos.

Az első részben nekem még azzal is barátkozni kellett, hogy megszokjam Muldert és Scully-t így 2 évtizeddel öregebbnek. Nem tudtam szabadulni attól az érzéstől, hogy a két színész csak mímeli a régi karaktereket, de szerencsére ez elmúlt.

Nyilván az évadzáró fogja feltenni az i-re a pontot és majd akkor lehet végső verdiktet mondani, de ezek alapján én azt mondanám szivesen nézném a folytatást, de valamin azért változtatni kell, persze pontosan nem tudom, hogy mit meg hogyan.
lacau 2016.02.19 10:35:39
@lacau: Ja és nyilván én is öregedtem közben 20 évet. Az új szezont megelőzően nekem 4 szezont sikerült végigdarálni (hozzáteszem számomra utána már igencsak csökkent a show minősége ezért nem is éreztem hozzá kedvet, hogy folytassam). Az újranézésnél meg a nosztalgia faktor is durván beleszámít az élvezeti értékébe, szóval nyilván teljesen más, mintha most látnám először az egészet. Ilyen szempontból is nehéz az összehasonlítás.
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
lacau 2016.01.25 19:42:06
@lacau: jólvan, előbb a cikket kéne elolvasnom :D
...de legalább a főcíme király lett. Terry Brooks könyveiből készült, a szereplők között ott lesz Poppy Drayton, Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett és John Rhys-Davies, az executive producerei pedig Jon Favreau, Al Gough, Miles Millar, Dan Farah, Jonathan Liebesman és…..
lacau 2015.12.04 10:55:51
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
lacau 2015.11.03 09:20:13
@Sparrow79: word! Szerintem is a voyager volt a legjobb. TOS-t hagyjuk, TNG jó volt, DS9-et eluntam, Enterprise-t meg nem ismerem.
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
A fenti képet elnézve persze mi tudjuk, de hallgassuk meg, mivel fárasztotta a Borsot ma a VV4 mára teljesen legatyásodott nyertese: Értetlenül állok a kérdés előtt, hogy miért nem történik semmi a két nagy kereskedelmi csatorna irányából és miért nem ütik le azt a labdát,…..
11 vakmerő munkás Pingjiang megyében, Közép-Kína Hunan tartományában a Shiniuzhai Nemzeti Geológiai Parkban üvegpadlóra cseréli a függőhíd régi fapadlózatát. A szerkezet 300 méter hosszú és 180 méter magasságban van kifeszítve. KÉPEK és…..
lacau 2015.09.16 08:15:05
Számítógép vásárláskor óhatatlanul előkerül a nagy dilemma, milyen processzort válasszunk leendő erőművünkhöz. Többnyire a két legnagyobb CPU-gyártó termékei közül kerül ki a győztes, így mi is az INTEL és az AMD párost fogjuk most egymásnak ereszteni. Aki a puszta…..
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Komolyan, ez lesz minden idők legjobb tévés szereposztása: Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Evan Peters, Finn Wittrock, Denis O'Hare, Cheyenne Jackson, Max Greenfield, Wes Bentley, Chloe Sevigny, Matt Bomer, Lily Rabe, Emma Roberts és Naomi Campbell már tuti, de Ryan…..
Januárban írtunk arról, milyen fasza pilotot forgattak Philip K. Dick The Man in the High Castle című disztópiájából, és mennyire kéne belőle sorozat - hát lesz, az Amazon forgatja, és kapott egy rendes előzetest is, tessék:  ..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
Bőségesen kárpótolták a készítők a második évad közepén kicsit megfeneklett kalózos széria rajongóit. A Black Sails (itthon: Fekete vitorlák) fináléjába annyi ágyúdörgést, puskalövést, vért, könnyet és látványosan összedőlő, féltéglákra robbantott épületet…..
Amikor a Disney megvette a Csillagok háborúja franchise-t, az első hírek egyike volt, hogy a Marvel-filmekhez hasonlóan közös univerzum lesz, vagyis minden új film, képregény és rajzfilm kapcsolódik az első hat filmhez. Azonban eddig inkább csak spinoffokról, szólófilmekről volt…..