Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ldave

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue [PS4] A három játékot tartalmazó, megjegyezhetetlen című kollekció január 24-én érkezik a boltokba, kizárólag PS4-re. A Square Enix által korábban kiadott Remix 1.5 HD és 2.5 HD játékokból kimaradt, eredetileg 3DS-re megjelent Kingdom Hearts Dream Drop…..
Érdekes koncepcióval lép be a Nintendo a mobilpiacra. A Nintendo a befektetőknek szánt konferenciáján nem csak az új profilrendszertét leplezte le, hanem bemutatta a cég első, kifejezetten okoseszközökre szánt játékát, a Miitomo-t. Az alkalmazás kifejezetten a japán vállalat…..
ldave 2015.10.30 18:26:47
@PixelDrake: Ez az app elsősorban Japán piacra készül, ott pedig nagyon pörögnek a különféle közösségi szolgáltatások. Ez egy jó megoldás a Nintendo részéről felmérni, hogy miként viselkedik a mobilos piac, hisz nem sok tapasztalatuk van e téren.
Pixelköz Várólista - Október 2015.10.01 18:26:37
Októberben is jelentkezünk a szokásos Várólista rovatunkkal, amibe most azért volt nehéz beválogtani a legjobban várt címeket, mert nagyon sok volt belőlük. Nehéz döntés volt, de döntöttünk. Íme a lista: Októberben 3 játék az, ami érdekel és vélhetően gyarapítani fogja…..
Mikor pár hete elkezdett terjedni a hír hogy a Final Fantasy XII HD (és X/X-2 HD) ellátogat PC-re, rengeteg kommentet láttam arról hogy a XII milyen rossz, a sorozat egyik mélypontja, melynél csak a XIII trilógia rosszabb, és az a pár játékos aki ezzel ellenkezni mert, irtózatos módon…..
A japán Final Fantasy sorozat egyike a legrégebbi, még ma is futó játéksorozatoknak. Nem is csoda, hogy az évek alatt megjelent sok-sok részből minden rajongónak megvan a saját kedvence, legyen az akár a kezdeti Nintendo érából vagy az azt követő PlayStation korszakból. Ha ma…..
Minden idők egyik legismertebb és leghíresebb játékpályájának, a Super Mario Bros. első világának első pályájának az elkészültébe avat be minket pár perc alatt Shigeru Miyamoto és régi kollégája, Takashi Tezuka (Super Mario World, A Link to the Past).…..
A japán RPG kedvelőinek fontos hírt hozott a múlt hét, ugyanis végre bemutatkozott a Dragon Quest sorozat következő része. A legelső rész 1986-ban jelent meg és azóta is Japán egyik legnépszerűbb játéksorozatának számít. És bár talán nem ez a játék volt a legelső japán…..
ldave 2015.08.16 21:42:56
@zola2000: Sajnos az a francia expós bejelentés nem számít hivatalosnak, csak egy pletyka továbbra is.
Amúgy igen, jól teljesített a 3DS nyugaton és a Bravely Default megmutatta, hogy tud sikeres lenni jrpg még mindig Japánon kívül, szóval lehet bizakodni. Én csak annyit gondolok, hogy a PS4 változat angol megjelenésének nagyobb az esélye.
A Blizzard Entertainment a tegnapi napon egy gyorsjelentést tett a World of Warcraft előfizetői számairól. A World of Warcraft legutolsó kiegészítője, a Warlords of Draenor, tavaly év végén jelent meg és az első reakciók nagyon pozitívak voltak a játékosok és a kritikusok…..
Hosszú idő után végre egy új videóval jelentkezett a Square Enix a már évek (van az talán 10 év is) óta készülő Final Fantasy XV-ről. A videóban a múlté a főszerep, a játék cselekményének előzményét ismerjük meg. ..
Pixelköz Mobil szorakozás! 2015.07.28 16:45:15
A mobil játékok egy ideje már meglehetősen elterjedtek, sokan úgy vélik hogy ez rossz a játékiparra nézve, mások meg, hogy mindig jó ha van alternatíva, én személy szerint a második csoportba tartozom, én örülök nekik, PSP-n is néhány komolyabb játéktól eltekintve, inkább a…..
Pixelköz Exclusive Big-Bummm 2015.07.28 07:08:06
Szevasztok Gamerek! Elég sokszor lehet hallani, főleg a PC-sek körében, az exkluzivitás hátrányait, fölöslegességét. Ez a blogsorozat, ezt próbálja majd megcáfolni, teljesen szubjektívan, ahogyan én látom. Nem meggyőzni, nem rábeszélni, csupán egy kicsit barátságosabban…..
Jelenleg éppen nyaralok a barátaimnál és hát mi mással is tudnánk kellemesebben eltölteni egy nyaraláson az esti órákat, mint videójátékokkal? Öten ülünk a szobában, de én vagyok a kakukktojás, hisz mindenki League of Legends-et játszik, rajtam kívül.  Most kérdően nézhet…..
ldave 2015.07.10 20:11:25
@Drraco: kezdőként nekem sincs sajna sok jó tapasztalatom, se a LoL-lal kapcsolatban, se a Dota 2-vel. Gép ellen még okés, mert ott leginkább kezdők játszanak, de 5v5 játékban nem sok élvezet van az elején.
Japánban két szervezet is gyűjti heti szinten a hagyományos videójátékpiac eladási adatait, ezeket a számokat összegezte egy NeoGAF felhasználó és osztotta meg a népszerű oldal közösségével. Évek óta jellemző folyamat Japánra, hogy a klasszikus konzolok és a hozzájuk…..
Két héttel túl az idei, 2015-ös E3-on, az élmények már kicsit leültek, így talán picit reálisabban lehet visszatekinteni a történtekre. Sokak szerint ez volt utóbbi idők egyik legjobb show-ja. Én nem értek ezzel egyet, szerintem semmi kiemelkedő nem történt. Egyszerűen csak…..
ldave 2015.07.02 17:06:42
@PaprikaJancsiGK: mivel nincs X1-em, így az arra készülő játékok annyira nem is érdekelnek, kivéve a Quantum Break, de az meg sajna nem volt kint E3-on és a Tomb Raider, de szinte biztos, hogy érkezik majd PC-re és PS4-re is.
ldave 2015.07.02 16:55:19
@PaprikaJancsiGK: próbáltam limitálni a megírt játékok számát, minden témába hármat összegyűjtve. Ezeken felül persze sok-sok érdekes játékról láthattunk bemutatót, amiről nem írtam.
Mint mindig, engem továbbra is lenyűgöznek a videójátékosok teóriái. És bizony időről időre, akadnak játékok, ahol nem kevés gondolkodást igényel kitalálni mi is történt a háttérben, mi lehet az igazi sztori.  És bár néha a készítők véleménye eltér attól, amit a…..
Pixelköz Start: Július 1. 2015.06.22 15:57:19
..
ldave 2015.07.01 09:46:45
@supermario4ever: A terv szerint igen, ma jönnek az első bejegyzések :)
jateknaplo.blog.hu Out There 2014.07.11 12:07:27
Az Out There-ben egy asztronauta sorsát kísérhetjük végig, aki egy nap egy számára ismeretlen naprendszerben találja magát. Kezdetben nem tudjuk pontosan hol vagyunk, csak a célunkat, amely egy távoli bolygó elérése lesz a Nomad nevű űrhajónkkal. A játékidő nagyrészét a…..
Ahogy ígértük, elkezdjük a Játéknapló történetének első cikksorozatát, ahol megpróbáljuk összeszedni az elmúlt évek legjobb indie játékait. Természetesen biztos lesz olyan cím, amit hiányolni fogtok a listáról, mint például a Brothers vagy a Child of Light, de ennek az az…..