Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levvi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FX szépen komótosan ugyan, de kezdi feltölteni a svéd-dán koprodukcióban készült The Bridge (A híd) című sorozat remake-jének szereplőgárdáját. Az eredeti sorozat svéd és dán rendőrökről, az amerikai változat egy amerikai-mexikói közös nyomozásról szól majd, így nem…..
Nagyon szomorú hírünk van: az AMC úgy döntött, nem kell nekik több a The Killing című dán sorozat remake-jéből, és két évad után elkaszálta a sorozatot, amit - ha létezne a kategória - simán meg lehetne választani a tévétörténelem legdepressziósabb sorozatának. A gyártó…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Hosszabbítás után 15-14-re kikapott a vízilabda-válogatott a szerbektől a világbajnokság elődöntőjében. Kemény kapitány minden meccsünk után szóba hozta a bíráskodást. Most akkor ennyire utálnak minket a bírók vagy szimplán nem vagyunk olyan jók, mint szeretnénk? Hajtás…..
Az új szabályozás a kormány pincsikutyájává teszi az Alkotmánybíróságot, élén minden bizonnyal egy megbízható ősfideszessel. (Fotó: OrientPress) Lassan igaz az a tétel, hogy ebben az országban az az ember nem is fontos, akiről nem neveznek el törvényt. Lázár János és…..