Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamer73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sportfényképezés két nemzedékkel fiatalabb az általános fényképezésnél. Hiába fedezte fel ugyanis 1839-ben Daguerre és Niepce, hogy a jódezüst lemezen felfogott képet vegyi kezeléssel állandósítani lehet – a fényképezés őskorában olyan hosszú megvilágítási időre…..
dreamer73 2016.08.01 22:04:38
@molnibalage: valóban. A kép címe lehetne: Sosem késő. Gandhi úszni tanul.
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Az atlantai reptéren egy Guns ’N Roses rajongó összefutott Axl Rose énekessel és váltott is néhány szót az ezúttal jókedvében talált frontemberrel. A közös szelfin látható, hogy Axl jó formában van, valószínűleg a konditeremben is készül a jövő hónapban induló turnéra.  ..
dreamer73 2016.03.23 07:59:04
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
dreamer73 2015.10.29 10:15:33
@Bikli néni: Köszönöm, ezt is számításba vettem előtte, de tényleg nem merek többet írni :)