Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Z.I.

0 bejegyzést írt és 1726 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak néhány nap van az indulásig, sűrűsödnek a programjaink. Tegnap orvosi összejövetel volt, finom fűszeres rizst kaptunk vacsorára. Ma Palkó Suniléknál próbált a vasárnapi fellépésre, én Roopához mentem át. Holnap délelőtt elmegyünk a városba egy-két ajándékot…..
UPDATE: néhol átírtam a teszteket, az új információk alapján illetve bekerült egy újabb alkalmazás is. Illetve lementem egy rövid sétára és megnéztem mind a négy alkalmazást ugyanazon a távon. Hogy én mit meg nem teszek értetek... :)Itt a tavasz, ami nálam a bringa szezon…..
Minden jel arra vall, hogy a kormány immár az élet minden területére kiterjeszti a hatalmát, és könyörtelenül megtorol minden ellenvéleményt. A legfrissebb böszmeség a földrajzinév-bizottság lemészárlása és helyének sóval bevetése, s a földrajzi nevek kiosztásának…..
S.Z.I. 2011.03.23 09:17:02
@NewWay: "Van 100 ezer bátor ellenálló... a 10 millióból. Gratulálok!"

Baromságot beszélsz. Vagy azért mert nem tudod mi a szitu, vagy mert szimplán nem gondolkozol csak jól hangzik beleszólni.

100 ezer nyugdíjjárulékot fizető ellenálló van a kb 4,5 millió aktív dolgozóból. 10 millió az ország lakossága, amiben benne vannak a még nem dolgozók (gyerekek, iskolások, külföldiek..) és a már nem dolgozók ( jelenlegi nyugdíjasok ). Vagy bedőltél a propagandaszövegnek, vagy szimplán hülye vagy hozzá.

Ettől függetlenül a 100 ezer kevés, de azt is vedd figyelembe, hogy a maradók többsége nem nyugdíj közeli vagy minimálbéres ember, hanem aktív dolgozók, viszonylag számottevő megtakarítással. Több maradt a pénztárakban mint gondolod.

Egyébként azt se felejtsd el, hogy ez Magyarország, nem Egyiptom, de a lakosság 1%a eléggé nagy nyomás tud lenni ha összeáll...
Amikor odajutottunk hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, egy hátmasszírozás után kinyögte hogy tulajdonképpen... A kép innenSziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje :))Hát itt az enyémPár éve megismerkedtem egy fiúval, és nagyon szépen indult a kapcsolatunk.…..
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
S.Z.I. 2011.03.22 11:20:21
@Nard: Ezen nem tudom mit akadnak fel..
mindenki tudja, hogy every weapon is hunter weapon... ez így van
Tudomásom szerint Magyarországon az első klasszikus mayor ajánlattal rukkolt elő a Dürer Kert: a mayor (legtöbbet bejelentkezett felhasználó) címet adott napon aktuálisan birtokló Foursquare felhasználó féláron fogyaszthat egy általa választott italt! Ez versenyre késztetheti a…..
Star Wars Van hang az űrben? 2010.12.28 09:32:29
A science fiction filmekben nagyon sok hibát követnek el, de nem ezért szeretjük őket. A fenti infografikában össze is szedték a legalapvetőbb hibákat, mint melyik filmben terjed a hang az űrben. Az összes bolygónak a Földdel azonos a gravitációja, az összes idegen faj angolul…..
S.Z.I. 2010.12.28 12:00:04
@Dandie: Nem azt mondtam, hogy ez így lesz. Csak annyit, hogy ez is lehet. Volt már példa ezekre a történelemben.. Lásd Jules Verne regényei. Tengeralattjáró, Ágyúval a holdra (mondjuk jelenleg csak a kevésbé sérülékeny rakományt lehetne így kilőni..

A mivel az atomokban az elektronok fénysebesség közeli tartományban mozognak, így az anyag fénysebesség közeli mozgása szétszakíthatja az anyagot. Ennek ellent mond az a példa, hogy ha egy mozgó hajón előre ugrasz, előrébb esel le, vagy a zárt kabinban repkedő lepkék nem kenődnek fel a falra. Vagyis a sebesség összeadódik. Igy az atomot alapul vevő rendszerben elméletileg az elektronok bizonyos esetekben fénysebesség felett is mozoghatnak, ha a newtoni inerciarendszer szerint vizsgáljuk (viszonyítási alap). Namármost ugyebár az atom mint alapvető oszthatatlan elem már megdőlt.
Akár valóság is lehet az amit a scifi jósol.

Eléggé tudományos volt remélem annak aki hiányolná az előzményeket?
S.Z.I. 2010.12.28 12:01:53
@ElKa: Jogos. Végülis vehető annak is. Még szerencse, hogy rájöttek, bírja az emberi szervezet.
S.Z.I. 2010.12.28 12:32:49
@ElKa: Kicsire nem adunk :D
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
Afganisztánt a hatvanas években hippiföldnek hívták, állítólag rengeteg fiatal jött ide a világ minden tájáról, nem kevesen a jó minőségű hasis miatt... akkor még biztonságos volt az ország, sokkal szabadabban éltek a nők is. Aztán jöttek a háborúk, a szélsőséges…..
S.Z.I. 2010.11.16 12:30:02
@Macskond: Húbazz.. inkább meg se szólaltál volna..
Ha már oktatsz, legalább jól tegyed.
Aki kicsit is konyít a játékiparhoz, tudja, hogy Dél-Koreában a Starcraft hihetetlenül népszerű nemzeti sport, az ország szinte a Starcraft vallási központja. A Blizzard világszerte több mint tízmilliót adott el a játékból, ennek nagyjából felét Dél-Koreában, ami azt jelenti,…..
S.Z.I. 2010.11.16 10:16:17
@Dester: Ott a pont!
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
S.Z.I. 2010.11.08 10:25:33
@Drága IV gernika: Köszönöm, végre valaki belátja ezt a tényt is. Emlékszem egyszer egy NANE taggal beszéltem erről, konkrétan el lettem küldve a picsába, hogy márpedig csak és kizárólag a férfiak bántalmaznak.
S.Z.I. 2010.11.08 12:55:22
@Drága IV gernika: Csimpánz pedig nem is gyümölcsevő. Megeszi a termeszeket és az összefogott kisrágcsálókat, de néha egymást is.
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
S.Z.I. 2010.11.03 13:31:04
@alfonzina: ez visszafele is működik, a nők is néha olyanok a pasikkal, amilyenek..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
S.Z.I. 2010.10.24 13:59:44
@eszdé: Én úgy láttam az építése során rendesen aláalapoztak. Tényleg szégyen lenne, ha összetörne. Én örülök annak, hogy ez lett, remélem valahogy és valamikor összekötik a többi meglévő úttal. Pl Dunakeszi és a Megyeri-híd között Székesdűlőnél eltűnik, cserébe van egy kerékpározni tilos tábla az út további szakaszára. Na az a baj. Pislogtam ott egy darabig, amikor azt láttam...
S.Z.I. 2010.10.24 23:40:29
@eszdé: Hát ez eléggé gerillaútvonalnak tűnik, ahogy így leírtad.. Felénél elvesztettem a fonalat..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
 A fetisiszták és egyéb perverzek régi vágyát hallgatta meg az egészségügyi kormányzat, amikor a szopóálarc nevű ruhadarabot felvette a gyógyászati segédeszközök sorába. A szopóálarcot ezentúl 90%-os állami támogatással írhatja fel nőgyógyász, urológus,…..
Lelkesítő videót kaptunk a Wolves Junior amerikaifoci-csapat edzéséről. Valami ilyesmit - picit tökösebbet képzelünk el rögtön ébredés után, esetleg a munkaállomásra érkezéskor.    ..
S.Z.I. 2009.11.18 12:59:24
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.DespiHello Mindenki!Fiatal korom ellenére már én is megtapasztaltam a munkahelykeresés negatív és egyben…..
S.Z.I. 2009.09.01 12:59:11
@Ladyb: Akkor ne egyél. Minek az. Az is csak pénzbe kerül.
Nem anyagi jellegű jövedelemről, értéknövekedésről nem hallottál igaz?
Tudod mit? Mutass csak EGY olyan befektetést ami a befektetés pillanatában vagy akár előbb (kackac) megtérül. A lakás megtérülése egy fogyasztói társadalomban mérhető pénzzel és puszta ténnyel hogy van hol laknod, bár ez neked gondolom nem érv. Akkor ne fizess elő telefonra se, mert nem térül meg, ne fizess elő ugyanezért az internetre.. sőt ne is írj hülyeségeket mert csak kopik a billentyűzet ami amortizáció, tehát költségvesztés.
Egyáltalán érted is amit írsz? Vagy csak a hátsód alá tettek mindent és rohadtul nem érted... honnan a fenéből jön szerinted a pénz? Vagy te az utcán ülsz a halom zsetonodon amit nulla befektetéssel és munkával az államtól kapsz ingyen? Hát ez vicc..
S.Z.I. 2009.09.01 13:02:24
@Strici: orvosi költség, egészségi amortizáció és morális válságkezelési problémák. Hosszú távon veszteséges.
A kitartó szempontjából pedig a nem anyagi jellegő befektetést nem mérheted anyagi eszközökkel... ez bűncselekményi tétel ahogy a rabszolgatartás is.
Poénnak jó, ott a tizes :D, de ha jobban megnézed ez se igaz. :D
S.Z.I. 2009.09.01 13:04:20
@Ladyb: Fogalmad sincs mik azok a kommunista ideák... olyan távol vannak bármitől amiről itt szó van..
Négy hónap munkája van benne és úgy tűnik, tényleg működik. Via notcot..
S.Z.I. 2009.09.01 12:51:58
A haltartás nem egyszerű móka, és az Insaniquariumban ezt mi is megtapasztalhatjuk. Guppijainkat etetnünk kell, majd egy idő után megnőnek, és elkezdenek pénzeket potyogtatni, amiket össze kell gyűjtenünk. Az összegyűjtött pénzből új halakat vehetünk, vagy a tojásokat, amikkel…..
S.Z.I. 2009.08.19 14:49:18
Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint…..
Mindenki jól emlékszik a három kismalacra, akik a farkastól való félelmükben kőművesnek álltak. De mi van akkor, ha már a jól megépített téglaház is kevés, mert a kiéhezett vad közben rájött, hogy be tud jutni a kéményen? Nagyjából ezt a helyzetet dolgozza fel a 3 lil pigs…..
Szia Despota!Nem, ez még nem a grafológiai anyag, amit a kommentek közt ígértem (ha kéred, írok olyat is). Ez pusztán egy érdekesség, mely jól prezentálja a magyarországi álláskeresőket.A mai napon le kellett vennünk egy nagyon népszerűnek hitt INGYENES szolgáltatásunkat,…..
K. levelét olvasván az merült fel bennem, hogy én is szívesen dolgoznék náluk :), persze ha elfogadjuk, hogy a történet hűen tükrözi a valóságot! Tessék megnevezni a heti BB-díj nyertesét!!!Üdv!Olvasva a sok negatív HR-es bejegyzést a blogon, gondoltam leírom, nálunk hogyan…..