Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oiboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nektek mi ugrik be Turbék Istvánról, Gyepesről, vagy a Korolovszky, Tokody duóról? Öngólt szerezni az egyik legszemetebb érzés a fociban, mert azt biztosan mindenki megjegyzi. Megmutatunk egy párat Magyarországról. Korábban bemutattuk a legnagyobb magyar bombagyárosokat, akik…..
Tudjuk, a "legrövidebb könyv" műfaj valóban nem a színvonalas humor melegágya. Az egyik legeslegrövidebb könyv minden bizonnyal az "Eredeti humor a legrövidebbkönyv-listákon" lenne. Ugyanakkor mi sosem voltunk ellene az olcsó népszerűséghajhászásnak, úgyhogy várjuk a ti…..
Hajcsatok Ugat, de nem harap 2011.09.08 20:56:00
Risztov Éva megint hallatott magáról. Most éppen szakított.  Javában zajlik Eilatban a hosszútávúszó Eb - már az megérne egy külön történetet, hogyan rendezhetnek a földrajzilag egyértelműen Ázsiához tartozó Izraelben bármilyen Európa-bajnokságot, de most más a téma.…..
 Kedves Bisztő Gyalla Úr!Már korábban is elküldtem néhány remek kitalálmányomat, de valamilyen érthetetlen oknál fogva mindezidáig  nem kerültek publikálásra. Ettől mély depresszióba estem, majd önvizsgálatot tartottam, melynek erdeményeképpen…..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
oiboy 2011.05.18 08:40:41
Mégis lesz idén iPhone 5, szerintem a fehér modellt fogják így hívni, és a közelgő premier egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért csúszik év végére, 2012 elejére a teljesen új telefon piacra dobása: valószínűleg olyan erőforrásokat emésztett fel a fehér szín…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Demi 2011.03.29 16:54:00
Az utóbbi hónapok eseményei után egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a világ legdögösebb 48 évesével van dolgunk, aki bátran végzi a házimunkát egy szál bugyiban: Aki az ötventől egy hajszálnyira is elképesztően dögösen néz ki bikiniben: És akinél talán csak Monica…..
Ömlesztve bemutatok néhány magyar fejlesztésű appot, amik nemrég jelentek meg az AppStore-ban. Nagy része nyilván sokaknak ismerős, de hátha mondok újat.Hungary Tourism, ingyenesA Magyar Turizmus Zrt. egy 25 ezres adatbázist tesz elérhetővé, szálláshelyekkel, spákkal,…..
oiboy 2010.10.04 09:54:30