Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allez France

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ismerős? 2011.10.21 14:45:33
Ki is ő? Hint: szerepel a tévében...
Allez France 2011.10.21 16:07:37
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Allez France 2011.05.05 22:33:40
@Ratttatattta: így van, ott Pista a szemébe mondta azt, amit mki más is gondolt róla, de nem bántásból, cak úgy megjegyzés szintjén, erre Nikinek állt följebb a dolog

Pistát vissza!!!!

ő hajon ragadná Nikit, és sunázná a fosóját:))))))))))))))))
és kardozná a melleit vagy hogy:D
A gall csiga, vagy a tollas kígyó győz?..
Allez France 2010.06.17 22:18:33
@bz249: értem, hogy jobb, mert mindkettő fixen továbbjut, csak a döntetlennel Mexikó Argentínába fut bele, nekik nem annyira érdekük az X, mint Uruguay-nak

Uruguay meg kapja majd Dél Koreát mondjuk
világos, hogy Uruguay járna jobban sokkal

Mexikó helyében egy csöppet kockáztatnék(annyit nem mint ma tették persze), mert Argentína a végállomás nekik, ha úgy alakul
bár fene tudja, bolond egy VB ez:)

ha a sajtóban hangoztatják meccs előtt, hogy nem lesz X, akkor megpakolom neten az X-et én is:D
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Allez France 2010.06.11 20:26:11
@peter135: Hát nekem ez 4-2-3-1-nek tűnik, Toulalan és Diaby a két belső kp, akik persze támadnak is, de főleg védekeznek, rombolnak.
Előttük meg Gorcuff ügyeskedik, bár ő is képes besegíteni meg hátrébb lépni.

Na az ilyenek meg nagyon kellenek, Domenech-faktor:

"There is a rumour doing the rounds here that Florent Malouda has been dropped after a training ground disagreement with coach Raymond Domenech. Just what they need after a patchy run of the form in the build-up."
Allez France 2010.06.11 18:54:01
@horas: Igen, a közmegítélés alapján rúgott gól nélkül esnek ki:D, d sok nincs már hátra és ki fog derülni, hogy van-e "arca" a csapatnak, vagy tényleg még a csoportkört sem élik túl. Egyébként tök mind1 hogyan jutnak tovább, a lényeg az egyenes kiesési körben kezdődik. Jól játszani majd ott kell, addig elég a továbbjutást megszerezni akár szépen, akár nem.:)
A csapatkapitány és a szövetség kapitány első sajtótájékoztatója a vb első meccsének helyszínén. Raymond Domenech: „Látszólagos nyugalom van, de e nyugalom mögött energia és vihar uralkodik, amelyet kezelnünk kell. 23 játékosunk van, felkészültek, eltökéltek, nem…..