Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eellrraatt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó:Jutarnji.hr A Zágráb melletti Dugo Selo kisváros szeptembertől végzős középiskolásai a hagyományos érettségi előtti kirándulásukat Katalóniában töltötték. Az egyik diáklánnyal a buszsofőr intim kapcsolatot szeretett volna létesíteni és mindezt azzal…..
eellrraatt 2014.07.27 09:16:17
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
eellrraatt 2008.03.12 10:44:48
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..