Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sassu

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
sassu 2016.09.26 15:15:27
@Shoyu: bar szerintem ez egy uj tipusu kepzesi forma, nem emlekszem,hogy a 90-es evekben,amikor gimiben vegeztem, meg letezett volna. akkor volt szocialis munkas vagy gyogypedagogus ( itt nem csak a mozgasszervi betegeket ertem,de egyik baratnom is gyogypedagoguskent vegzett , ertelmi serult es magatartaszavaros gyermekekkel foglalkozik) vagy az is lehet,hogy mar akkor is futottak ilyen neven kepzesek, csak en mas iranyba fordultam, annyira nem folytam bele az egeszsegugyi kepzesekbe.
sassu 2016.09.26 15:25:05
@Shoyu: Dina szerintem azzal szurta el,hogy minden uj jatekost ,aki utana jott be, nagyon csunya modon kiosztott,ezzel szerintem elvagta magat. Mondjuk szerintem nem kapott volna annyi jelet a bentlakoktol, ha a kivalaszta elott 1 nappal nem keveredik verekedesi botranyba. De teny es valo,hogy a delutani adasok nagy resze, foleg az elso par heten, miatta voltak szinte teljesen kisipolva. Azota aztan tobb embernek is kinyilt a csipaja aki mind hasonlo sorsra fog jutni. Masik esyrevetel,hogy a szobadeko Attila meg szerintem par hetig bent lesz,Daviddal joban van, igy nem nagyon mernek majd ra jelet tenni, max ha valaki kihivja, akkor eshet ki, de pl egy Mici vagy Evelin ellen tuti bent marad.
sassu 2016.09.26 15:26:31
@Shoyu: jaj es koszi a szcped infokat!!
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
sassu 2016.09.24 17:35:53
@Peter_Cs: egyetertek, Dina nelkul meg unalmasabb lesz az eddig is unalmas szeria. Csak szet kell robbantani Loritol. Ami konnyu, csak nemi szerkesztoi munkat igenyel, pl, mindenki irja le,h kit utal a legjobban, aztan ha megvan az eredmeny, akkor utana kozolni veluk,h 1 hetig csak azzal beszelgethet stb stb. Ide csak fantazia kell, fel lehetne meg ezt a selejt szeriat is dobni, ha lenne fantazia rtl-nel, de ugy tunik,h kb annyi agya a Big Brothernek is,mint a jatekosoknak. :P
sassu 2016.09.24 17:49:02
@hereverő heverő: Tilla milliioszor elmondta,hogy csak a penzert vallalja a musorvezetest, nem az o vilaga, Gundelt pedig sosem kedveltem. De ez legyen az o bajuk, igyal meg egy kevertet hehe. En tequilat kerek.
sassu 2016.09.24 17:54:40
@hereverő heverő: en is azt mondom, de sajnos itt 1-2 embertol eltekintve mind kb 80-as IQ-val rendelkezik, ami eleg gaz. Nem is ertem a szerkesztoket,h azt gondoltak,hogy ez az alparisag majd tetszeni fog a nezoknek?
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
sassu 2016.09.19 17:00:58
@ezneménvagyok: lol tenyleg porfogot akartam irni hehe, ezt eszre sem vettem. csak a logiad helyett logikadra gondoltam. :P sajna tenyleg gyorsan gepelek, munkamban is eszreveszem allandoan,de egy forumba ez belefer. persze munkaba mar annyira nem. :P
sassu 2016.09.19 17:02:26
@ezneménvagyok: ennyire nem vagyok otthon a szeriakban. csak a 4et es 7et lattam, illetve a bb 1et.
sassu 2016.09.19 17:07:16
@PeniValdes: tegnep beleneztem a belevaloba, mert vartam,h elkezdodjon a Pk halojaban c. film, nagyon gaz volt a belevalo, mentem is ki konyhaba kis nasit csinalni a filmre. 10 perc eleg volt belole. A vv-t sem nezem mindennap, epp azt a reszt akartam megnezni a vv honlapjan,amit itt olvastam, amikor Krisztian elkuldi Jacksont a Marsra hehe,de nem volt fent csak teljes adas, ami csak regisztracioval elerheto, szoval inkabb kihagyom, annyira nem erdekel. Gyozike show-t nem neztem, max. reklamokban lattam anno elozeteseket vagy epp csati kapcsolgatas kozben lestem bele 1-2 percbe.
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
sassu 2016.09.07 21:52:41
@sassu: *esze
kezdek a jatekosok szintjere amortizalodni lol
sassu 2016.09.07 21:56:50
@VV Velőtrázó Vélemény: az a baj,hogy barmennyire is fel lehetne razni a musort es izgalmassa tenni kulonbozo bejatszasokkal, pl. Dina masodik helye a ki essen ki parbaj nelkul bemutatasaval vagy epp a teljes Lori-Evelin sztori lejatszasokkal, elozmenyekkel es utoeletekkel, valamiert le van benulva a csatorna, mintha maga alatt vagna a fat. Pedig a mostani vv nezettsegben igen csak a beka feneke alatt van a masik csatorna kornyikalos showjahoz kepest, megha en azt nem is nezem,de nagyon sokan igen. nyito hetvegen 5szor nagyobb volt a nezettsege a konkurencianak a vv-vel szemben.
sassu 2016.09.07 22:00:41
@Gia: szerintem nem kellene. Most kellene felkavarni az allovizet,hogy az elkovetkezo 2 hetben legyen min ragodniuk a jatekosoknak.