Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mcandyh

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
post2014 Hadházy és a többiek 2013.07.13 12:32:11
1. Az ATV-n futó „Egyenes Beszéd” c műsor vendége volt Hadházy Ákos ex-fideszes szekszárdi önkormányzati képviselő, aki korábban még a Fidesz frakció tagjaként hangfelvétellel buktatta le a helyi trafikmutyit. (Mondani sem kell, hogy az ügynek az óta sem lett érdemi negatív…..
post2014 Post 2014 2013.07.10 18:55:49
1. Az már többé-kevésbé most látható, hogy a szűk egy év múlva esedékes országgyűlési választások ismét az elmúlt huszonhárom évben kialakult és megszilárdult úgynevezett „jobb-” és „baloldal” újabb „ádáz” küzdelmének lesz terepe. A mögöttünk hagyott…..
Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! Mit jelent és hogyan valósulhat meg a korábban leírt összehangolt működés a környezet, a társadalom és a gazdaság között? 1. Érdemes abból kiindulnunk, hogy általánosságban mindenkit az érdekei mozgatnak és terelnek…..
Őrültség semmit nem tennünk, ha mindent nem tehetünk is - Gróf Esterházy Miklós nádor A 3D gondolkodás jegyében nézzük át kezdeti tennivalókat, hangsúlyozva, hogy egyelőre pusztán alapelveket fektetünk le. Ezek három szó köré csoportosulnak; egyeztetés,…..
...a környezetvédelem úri huncutság - Vámos György (főtitkár, Országos Kereskedelmi Szövetseg Korábban meghatároztuk A környezetvédelem arca mozgalom által vallott elveket és az azok által meghatározott célokat valamint az elérésükhöz…..
  "We are all here on earth to help others; what on earth the others are here for I don't know" - W H Auden ("Mindnyájan azért vagyunk e világon, hogy segítsünk másoknak, de hogy ők mi a fenét keresnek itt, arról fogalmam sincsen")     Az előző…..
a környezetvédelem arca Start 2013.04.22 04:22:00
  "Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country"- John F. Kennedy ("Ne azt kérdezd mit tehet érted a hazád, hanem azt mit tehetsz te magad a hazádért") A fenti idézet nem valami lózung akar lenni. Sokkal inkább az egész projekt alapja. A…..