Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elhagyott Latrina

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veteránnal hóban-sóban autózni: szarvashiba! Én mégis elkövettem, amikor még vak és tudatlan voltam. A következmények tekintetében kérdezze meg szerelőjét és restaurátorát, valamint Csikós Zsoltot. Veteránozni egy nagy marhaság, inkább ne is kezdjenek bele, mert szívni fognak.…..
Meg aki ott dolgozik, így én is...Hiteles story alant:   Édesanyámmal közös munkáltatónál álltunk alkalmazásban. Édesanyám jogviszonya 1986-ban kezdődött, az én jogviszonyom 1994-ben kezdődött a jelenlegi munkáltatónk jogelődjénél. Idén március elején édesanyám…..
 Igazi Zugügyvéd történetet küldött be az egyik kommentezőnk, aki tegnap találta a Népszabadságban.   Az ügyvédnek a   kamarai tagságát azért függesztették fel, mert nem volt irodája, ügyfeleit kávéházakban fogadta. A cikkett végigolvasva újra…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
S-blog Mopedes srácok figyelem! 2007.09.11 19:33:00
Ugye mindenki emlékszik még a 30-40 évvel ezelötti nevelő-oktató célzattal készült videókra amiben kiállt egy köpenyes faszi és elmondta,hogy miért is kell nagyon vigyázni a fogkefével vagy a tömegközlekedéssel? Ezeket a videókat sikerrel vetítették még akkor is mikor azok…..
Elhagyott Latrina 2007.09.11 22:47:48
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
Az izraeli mellett a szlovák élelmiszeriparnak is nagy rajongói vagyunk, így különösen jól esett, hogy eszgábor pont a szomszédos, olcsó hokibotokól és sörvásárló magyaroktól hemzsegő uniós országban találta a fenti italt. A jellegzetes fátrai humorral megrajzolt csomagolás…..
w Kockázatok és mellékhatások 2007.07.19 16:24:00
Az Erste reklámjában megénekelt bácsi, aki büszkén újságolja, hogy nem képes eldönteni, hova menjen nyaralni, de azt már tudja, hogy miből – na ennek kellene kötelezően bekarikázni a fejét, és kiírni, nem apró betűvel: SZERENCSÉTLEN HÜLYE. Mint mindenki, aki effélékre…..