Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viaggiatore

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
Miután az elmúlt hetekben a Fidesz – a Jobbikkal szoros versenyben - minden alkalmat megragadott, hogy elverje a port a választásokat elvesztő és olykor megroppanni látszó szocialistákon, ma az ellenzéki párt államfő-jelöltjének kormánypárti meghallgatásán már-már…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Kamatekamate kontra knédli...
viaggiatore 2010.06.15 13:53:35
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: világos, de csapatként szemlélve, állítom, hogy nncs nagyságrendi különbség...és ne feledjük, nem azt jelenti,hogy 10 meccet játszva mondjuk ne nyernének többször a görögök, de egy vb nagyon más, a felpörgetett (vagy éppen nem) hozzállás, feszültség, stb. miatt...itt most szerintem bőven állják a versenyt.
viaggiatore 2010.06.15 13:56:07
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
viaggiatore 2010.06.13 15:23:44
@Adriano87: kikre gondolsz?

amúgy alapvetően afrikai fociban magukat járatosnak tartók...az a ,,szubkultúraí", aki képes önkívületbe kergetni magát egy ANK csoportmeccsen is...mondjuk sokáig Egyiptomról mondták ezt az ANK performanceok alapján,de számomra végülis Szahara-környéki csapat még nem volt meggyőző, esetleg Marokkó az ezredforduló környékén mutatott ezt-azt...