Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dtxsx7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi tárlatlátogatást teszünk a heavy metal múzeumában: listánkban olyan lemezeket gyűjtöttünk össze, melyek ma már ikonikusnak tekinthetők. Mint az összes ilyen válogatás, ez is korlátos és szubjektív, azaz nem fért bele minden (eredetileg tizenötösnek indult, onnan kúszott fel huszonöt…..
dtxsx7 2017.12.04 20:30:33
@Látens Inszinuáció: gnr legyen sleaze ( ha már kukacoskodunk
A héten érkezik a Mad Max: Fury Road Tom Hardy főszereplésével! Szerkesztőségünkben már nagyon várjuk a filmet és ha csak annyi történik benne, amennyi a trailerben (sebesség, robbanás, fém) akkor már megérte elmenni a moziba. Az előzetesekben feltűnik, hogy Charlieze Threon…..
Június közepén kerül boltokba a Sex Action új albuma, az Olaj a tűzre. Ez lesz a csapat első lemeze 2005 óta, és egyben az első, amit az új felállás készített el. A Sex Action a '90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet…..
dtxsx7 2013.06.07 08:17:08
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..