Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaWacc

100 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bizony, megérkezett:   Továbbá fontos tudnivalók: A következő teszt a Skyrimról fog szólni, és lesz egy év végi összefoglaló is, néha-néha csekkoljátok a blogot ;) ..
Alig 3 hete jelent meg a Battlefield 3, ami stílszerűen már a sokadik darab a szériában. A világ játékosaitól és sajtójától kapott hideget-meleget, a Bad Company 2 után mindenki valami hatalmas durranást várt, pedig a játék ezt nem hozza el, ellenben egy kiemelkedő darabról van…..
Dübörög az ősz, lassan már a tél is itt van meg a Karácsony, természetesen az év ezen időszakában jelenik meg a legtöbb nagy cím is, hogy aztán az ünnepekkor jó fejőstehén módjára hozzák a pénzt. Számomra a top bejelentés az Alan Wake: Night Springs volt, ami más…..
21th Century Gamers Still Alive 2011.10.27 20:31:40
 Igen-igen, nem haltunk mi meg, csak hát van ez így. Ellenben annyira el voltunk havazva (mondjuk ki, lustábbak vagyunk, mint a legkövérebb lajhár), hogy a blogra nem igazán jutott idő, de hurrá, itt az őszi szünet (már akinek), az olvasóknak ez egy Battlefield 3 és egy NBA 2k12…..
 Hanyatlik a vadnyugat, a klasszikus western, de a legdurvább rész még hátravan. A cowboyok ideje már lejárt, de az igazságosztók most lépnek a színtérre. Mit tehet egy büntetett előéletű cowboy, akit megfosztottak a családjától? A mi esetünkben helyes útra lép, és…..
21th Century Gamers Hahó, élünk! 2011.09.18 17:53:00
Nagy a csönd a bloggal kapcsolatban, azonban készülődnek a tesztek fű alatt. A blog szerzői mindenféle tanulmányaikkal vannak elfoglalva, ellenben szakítanak időt a játékokra is, így még a héten (de jövőhét csütörtökig mindenképp) jön egy RDR teszt, Október 4.én jelenik…..
 Előfordultak már olyan játékok a történelem során, amiket az emberek szerettek, és bár semmi technikai érdekességet nem tartalmazott, nem volt nekik nagy forradalmi grafikájuk és egyéb, de mégis, játékosok tömegei vették meg és játszottak velük hosszú napokon és…..
Manapság egyre ritkább az olyan játék, ami a semmiből lesz meghatározó, és egészen új utakat nyit meg a játékfejlesztésben. Egy ausztrál csapat mégis úgy gondolta, hogy megpróbálkozik valami újjal, egy olyan játékkal, ami erősen hajaz a Rockstar féle GTA sorozatra, csak éppen…..
 2010 Októberét írtunk, mikor megjelent az eddig gyakorlatilag ismeretlen Ninja Theory harmadik címe, az Enslaved. A nulla marketing meghozta hatását, nem lett kasszasiker, pedig maga a játék érdemes lett volna rá, mert bár nem lett egy hibátlan darab, tud újat mutatni egy egyedi…..
 2004 őszén jött ki az akkori viszonyokhoz képest a legjobb, legszerethetőbb és legsikeresebb kaland-szerepjátéka, a Fable. Hatalmas bejárható területek, karakterfejlődés, sajátos személyiséggel rendelkező emberek valamint változatos sztori jellemezték. Négy hosszú…..
 Valami nem stimmel itt, egyre sötétebb és sötétebb lesz, mintha az árnyék körülvenne… Jönnek! Elviselhetetlen feszültség ül rám, most csak az egyetlen fényforrásomban, a zseblámpámban bízhatok… na, basszus mégsem, kifogyott…  2010 Májusában…..
    2009-ben jelent meg a Dragon Age – Origins névre keresztelt BioWare féle szerepjáték, ami bár a szakírók közt nem ért el osztatlan sikert, de az epikus és szerteágazó sztori, no meg a hatalmas bejárható terület miatt, ami kellően megadta a hangulatot egy…..
Age of Empires 2 – Age of Kings Fejlesztő: Ensemble Studios Kiadó: Microsoft Hivatalos honlap: www.microsoft.com/games/age2     1997-ben jelent meg az Ensemble Studios nagysikerű játéka, az Age of Empires. Két évre rá, megjelent az addig volt egyik legjobb valós-idejű…..
21th Century Gamers Nyitóposzt 2011.07.19 14:26:45
Sziasztok! Lám ez a blog is megszületett. Hogy mit olvashattok majd itt? Nagyjából mindent, ami egy valamire való gamert érdekelhet. Játékok tesztjeit, híreket, érdekességeket. A három alapító tag, azaz Feli, mate és jómagam, SaW, évek alatt edződtünk Hard-core játékosokká,…..
Már is a konferencia döntőben járunk, de lássuk, mi is történt az előző körben.   Atlanta Hawks - Chicago Bulls 2-4 Negyedik meccs, a Hawks bajban van, kötelező hozni a meccset, hogy egálban mehessenek vissza Chicagoba. Rose megint 34et dobott, de mellette Boozer és Deng is…..
Elérkeztünk ide is, a várva várt Lottery. Hát, mondanom sem kell, nagy meglepetésként ért a végeredmény...a Cavs örülhet, a Clippers meg éppen üti a fejét, ez a lényeg. Nem is kell ragozni, az első választás joga, melyre 2.8% esélye volt a Cavsnek (mert a saját pickjüket…..
Túl vagyunk a harmadik héten, 3-3 meccset játszottak le a párharcokon belül, vannak papírformaszerű eredmények, és persze vannak meglepetések is. Nem is egy. Atlanta Hawks - Chicago Bulls 1-2Kisebb meglepetésre az első meccsen Johnson 34 pontjával elhozták Smithék, Rose pedig egy…..
A legújabb részben a tíz leginkább meghökkentő pillanatot idézzük fel az évtizedből. 10.Brandon Jennings 55 pontja a Golden State ellen. 2009. November 15.én történt az eset a Bradley Centerben, Milwaukeeban. Jennings még csak néhány meccset játszott le az NBA-ben, ahol elég…..
Az oktatási államtitkárság legújabb kezdeményezésében az nyer, aki a leggyorsabban tudja megválaszolni a közoktatás fejlesztésére vonatkozó kérdéseket. A kezdeményezést egy SMS-körkérdés előzte meg, amelyben az iskolaigazgatóknak 10 másodperc állt rendelkezésére, hogy a…..
SaWacc 2011.05.05 22:42:21
Véget ért a második hét a 2011es NBA Playoffsban, egyben pedig az első kör is. Történtek meglepetések, sima kiütések, meg egy sporttörténelmi értelemben sokáig emlegetni való csoda is. Lássuk:  Indiana Pacers - Chicago Bulls 1-4Miután Granger vezetésével az Indiana behúzta…..
Véget ért az első teljes hét a Playoffsból, az első öt napból már kaptatok beszámolót, viszont a maradék napokban is maradt bőven mit bemutatni.  Indiana Pacers - Chicago Bulls 1-3Az első Indianai meccsen Rose és Boozer vezetésével egy késői futással elhozták a meccset…..
A címvédő Lakers és a nyugati első Spurs megvédte a becsületét hazai pályán, az OKC pedig a Denver számára egy felejthető meccsen diadalmaskodott. Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 87-93Visszatért Ginobili, 17 pontjával a legtöbbet szórta a Spursből, mellé még Jefferson,…..
Tegnap három meccset nézhettünk(ebből a Portland - Dallast a Sport1en), izgalmak nélkül most sem maradtunk. New York Knicks - Boston Celtics 93-96A Knicks Billups nélkül volt kénytelen pályára lépni, ráadásul Stoudemire-nek is hátproblémái voltak, a második félidőben nem is…..
Újabb nap, eljött a második forduló az Indiana - Chicago és a Philly - Miami párharcban. Lássuk, mi történt.  Indiana Pacers - Chicago Bulls 90-96Újabb lehetőség volt az Indianának, hogy jól elkalapálja Rose-ékat. Majdnem sikerült nekik. Az első félidőben vezettek végig,…..
Elérkezett a második nap is a 2011es playoffsban, újabb meglepetések sora ért minket, egy percig sem unatkozott az, aki nézte a mérkőzéseket.  Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 101-98Igen, jól olvassátok. Nyert a Grizzlies a Spurs otthonában, de nem is akárhogy. Szinte végig…..