Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nihilia

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatér a teleregény, támad a Mars, az előző rész alapján egészen biztosan, kitettek magukért az írok, ennyi hülyeséget egy rakáson rég láthattunk. Junior gimnazista lett, meg címlaplány is (no nem a Playboyban), GG beleszeretett Charlotte-ba, pusztán üzleti alapon, ezzel…..
nihilia 2009.08.26 22:29:14
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
nihilia 2009.08.21 10:49:39
@Tichamér: Sarki Fény nevű szolit láttam itt a közelünkben valahol egy tizes sarkában.. :)

Szegeden volt régebben a Széchenyi térnél egy Csészényi tér, azon mindig jót mosolyogtam.
Ezzel a gondolattal vágott neki legújabb kampányának az Old Spice, aminek az a lényege, hogy a hónaljkutya bizony nem az ember legjobb barátja. Ennek érzékeltetésére méretes szőrzettel rendelkező srácokat mutatnak, akiknek hónaljáról hatalmas, gusztustalan feliratok csüngenek…..
nihilia 2009.08.08 14:11:36
@venuswoman: Pont ezt akartam én is írni :D
Whatever mamája a Sparban dolgozik, és szerinte nem adatgyűjtésre, hanem ténylegesen a dolgozók ösztönzésére találta ki a hipermarket az akciót. a Mosolyszpotting a Sparban című bejegyzésre szeretnék reagálni. Édesanyám a halásztelki Sparban dolgozik, mondanom sem kell, ott is…..
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
nihilia 2007.08.07 00:11:49
Kezdjük egy kis fejtörővel: mire fog panaszkodni Séra Tamás abban a levélben, ami ezzel a pompás mondattal kezdődik? "Ma rájöttem, hogy a túlzott gondolkodás, a sok morfondírozás, meg hogy minden eshetőséget figyelembe veszel vezethet oda, hogy reménytelen helyzetben érzed…..
Bervas most megtanulta, hogy kettőöt és kettőötven között mekkora a különbség. A változékony időjárás ellenére kiszámoltuk: 450 HUF. Ehhez annyit tennénk azért hozzá, hogy akinek fingja sincs, hogy egy teljes áru jegy 230, illetve hogy ebből tíz az sehogyse lehet 2500, az ha…..
Lájtos délutáni összeállításunkból kiderül, hogy a Lidl igazából mélymagyar, az Ikea büféje is aluszik, illetve hány gigahertzes a walkie-talkie: Sokat szidták szerencsétlen Lidl-t, de amint a mellékelt kép is mutatja náluk jobban semelyik üzletlánc nem ismeri a magyar embert!…..