Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugolog

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ez előtt kapott szűk nyilvánosságot, hogy Kóka János az SZDSZ nevű alakulat levitézlett elnöke rendszeresen együtt utazik Orbán Viktorral annak külföldi útjaira, ráadásul magyar diplomata útlevéllel. Hab a tortán, hogy Kóka úr ezeken az utakon olyan…..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
A tömeges csomagfeladás sosem volt a sorban állók kedvence, de az új rendszerben egy átlagosnak nevezhető ajánlott levélen is fenn lehet akadni egy jó negyedórára. Naiv ügyfél kifogta az ügyintézőt, aki már az aznapi dátumot sem találta el, ennek megfelelően az új szoftverből…..
Egy francia Youtube-felhasználó elgondolkodott azon, vajon hogyan szólt volna a Daft Punk idei megaslágere mondjuk a '40-es évek dzsesszkorszakában, a '90-es évek suttyó eurodance-ével vagy mondjuk a nem túl távoli jövőben. 1920-tól egészen 2020-ig összerakta az éppen aktuális…..
ugolog 2013.06.13 08:48:28
Tímea a végsőkig küzdeni fog az Autópálya Zrt. büntetése ellen, amit azután kapott, hogy ellopták az autóját. A cég nem igazán fogja fel, hogy abban a pillanatban, hogy a kocsit eltulajdonították, már nem ő a tulajdonosa. A tolvaj viszont sajnos nem fogja bejelenteni ezt a…..
lenI Azért ennyire nem egyszerű! 2012.01.19 14:57:00
Ha eljutottál erre az oldalra, az azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy jelentkezz hozzánk. Ennek az oldalnak az URL-jét ki kell egészítened négy karakterrel, melyet az inda.blog.hu-n kell megtalálnod - ahonnan idejutottál. Ne feledd, a stílus is fontos, és…..
ugolog 2012.01.21 23:34:27
„Feltettem a kérdést magamban: most miért gálánskodjak vele? Egyébként nem mondta, mire kell neki, én pedig nem kérdeztem” – ha az exed banknak néz és kamatmentesen próbál legombolni rólad nyolcvanat, ne kapkodd el a döntést. Mert miért pont most és miért pont a…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
B2D2 Lógó béllel a célban 2011.02.02 17:50:00
A rali utolsó két napját félig transzban töltöttük. Nem volt már hátra sok kilométer, napi háromszáznál alig több, de negyven fokban rohadtunk az autókban, kerülgetve a futóműgyilkos kátyúkat. Nagyon bíztunk benne, hogy ha már idáig eljutottunk, végig bírják a gépek,…..
ugolog 2011.02.07 01:23:25
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
ugolog 2011.02.01 13:03:40
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
ugolog 2010.09.19 14:55:09
Menedzserjátékot viszonylag ritkán csinálnak flashben, pedig jó kis műfaj ez: békés, gondolkodtat, hosszan el lehet vele lenni. Jó példa erre a Recordshop Tycoon, amiben egy (illetve négy) lemezbolt útját kell egyengetnünk az üzleti sikerig. Először bolthelyiséget ket kell vennünk…..
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
ugolog 2010.08.27 23:53:58