Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsebencik Lopédia

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerik a történetet igaz? Mindig ugyanaz a forgatókönyv: anyuka terhes lesz, apuka a háttérbe szorulva érzi magát, talán még jön egy harmadik szereplő is, apuka bepánikol a sok változástól, és a könnyebb utat választja - továbbáll. Ezeket a sztorikat talán már meg is szokhattuk, és már nem is…..
Zsebencik Lopédia 2018.02.14 22:36:42
@gabardin: miért nem jár munkanélkülinek a CSED?
Nos alapvetően magam főzőm/főztem a kutyáimra, én leginkább ebben hiszek. Szoktak kapni tápot és jutalomfalatot is de azt majd egy késöbbi bejegyzésben részletezem. Sőt majd a saját receptjeimet is megfogom osztani ha van rá igény. Kezdjük most a legfontosabb témával: Veszélyes ételek, amit ne adj a…..
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
Folytatódik a felmondási hullám a TV2-nél. Információink szerint Hermann Gábor szerkesztő-riporter is felmondott a Szalai Vivien hírigazgató kinevezése óta vad kormánypropagandát nyomó Tényeknél. Hermann régi embernek számított a Tényeknél, ahol lassan annyian mondanak fel, hogy elfogynak az…..
Zsebencik Lopédia 2016.03.23 15:28:22
@Lalikám: Ábel Anita a gyerekműsorban lesz zsűritag
Gönczi Gábor megy Azurák Csaba helyére a TV2-höz, ezt megírtuk reggel, most pedig egyrészt az RTL is megerősítette, hogy a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője távozik, másrészt pedig azt nyilatkozták, hogy nyáron teljesen meg fog újulni a műsor, új arculat, új főcím lesz,…..
Zsebencik Lopédia 2016.03.08 15:10:30
@saks: szerintem kap egy műsort, amiben megmondják neki, hogy kitől és mit kell kérdeznie...
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Zsebencik Lopédia 2015.03.05 17:42:20
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Dreamdancer's life 64 2014.06.21 09:51:21
Egy bizonyos kor vagy szint vagy mittudomén felett elég nehéz ajándékot adni, mert ami kell az embernek, azt megveszi magának, ami meg nem kell, az nem kell. A muter pölö csak egy dolog miatt baszogatott folyton minket, hogy mindig elvisszük, neki meg nem marad, szóval ezek után nem…..
Zsebencik Lopédia 2014.06.21 19:31:13
Meske blogja Felmérek 2013.11.25 12:56:09
Sziasztok, mivel a freeblog teljesen meghalt, itt fogok hírt adni magunkról ha van még ránk érdeklődő.  Szeretném felmérni, hogy hányan vagytok. Kérhetek egy kommentet ide, aki még itt van, vagy újra itt lesz? :) köszönöm, Meske és Szonja :)..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Piroska és Farkas Ágykérdés 2013.04.09 11:36:40
Nem találtam ki, milyen felállásba rendeződünk át Kisbaba születése előtt, után. De ha kitalálnám is -ahogy Nününél volt, hogy majd Ő jól külön szobában fekszik tőlünk, ha megszületik, höhö- úgysem biztos, hogy betartom. Kezdjük ott, hogy Pöti öcsém már lassan két…..
Elmagyaráztam a telefonban, hogy az éngyerekmtől még nem vettek vért (kivéve egészen piciként, mikor kórházba kerültünk), meg látom én is, hogy nem pattannak ki az erek a kis karján, szóval nem lesz egyszerű menet. Igyekeztek megnyugtatni, hogy van egy szuper kolléganő, aki ért a…..
Négy éve, reggel nyolckor néztem bele először azokba a csodálatos kék szemekbe, Farkas pedig akkor szoríthatta először a karjaiba. Most pedig reggel nyolckor ébresztettük, köszöntük meg Neki, hogy itt van velünk. ..
Elkészült a vérvizsgálat, a folyosón szomorúan közli a kedveslány, hogy a megrendelt 5600 helyett csupán csak 3 ezer feletti az érték. Összetörök. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ne bőgjek majd a rendelőben. Farkassal egy szót sem szólunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy…..
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Zsebencik Lopédia 2012.11.06 14:58:34
@vágtázó halottkém:
szerintem nem jársz messze az igazságtól...
itt olvashatsz arról, hogy mérik a nézettséget:
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9zetts%C3%A9gm%C3%A9r%C3%A9s
kiemelnék belőle 2 mondatot:
"A nézettség mérése országos szintű, reprezentatív minta alapján történik. A felmérésben résztvevő panel mérete 2007 elején 840 háztartás volt, amely később 940, majd 2009 áprilisától 1040 háztartásra nőtt."
Csapó sokadik, ha az inszeminációs próbálkozásokat is beleszámoljuk és csapó harmadik, ha csak a lombikok számát nézzük. A "hivatalostámogatásos" lombikok számát nézzük, akkor meg ez a második próbálkozás, mert a fagyasztott embriók beültetését nem számítják bele az öt…..
Piroska és Farkas Érkezik 2012.10.08 17:08:38
Pár óra és megölelheti Őt! Csak néhány szót váltottunk, hívott, hogy megindították a szülést, ott fekszik a szülőszobán. El sem hiszem! Ráz a hideg és azon gondolkodom, hogy tiltása ellenére mégiscsak ott kéne izgulnom a folyosón!!!????? Teljesül az álma, a vágya, amiért…..
Zsebencik Lopédia 2012.10.08 20:07:02
Nyáron fokozottan kockázatos hűtés nélkül ételeket tárolni, úgyhogy G eléggé meglepődött, amikor az I Love Sushiból egy csésze penészes gyömbérszószt kapott. Legalább nincs benne tartósítószer. A munkahelyemen időnként szoktunk rendelni ebédet az iLoveSushitól.…..
Zsebencik Lopédia 2012.07.31 14:45:38
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
Zsebencik Lopédia 2012.07.27 14:49:00
@atpijkamo: az OFOTÉRT-ben csak a keret 7000 Ft, a lencse több tízezerbe kerül dioptriától függően...

@batgirl: ott a pont!