Regisztráció Blogot indítok
Adatok
székelyámber

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
székelyámber 2014.07.31 15:15:52
Saját esetem a második autómmal. Kinéztem egy téli napon, másnap megyek szemlére. Belépek a kereskedésbe, köszönök megmondom miért jöttem, a kereskedő az autóhoz vezet, amin kb. 20 centis hó állt. Fellángolva, hogy végre megvan a kívánt típus, modellre és évjáratra is stimmelő utód, kiveszem a kereskedő kezéből a kefét s kezdem leszedni róla a havat. Közben begyújtom, de nem indul, mert üres az aksi, oda állok az akkori autómmal bebikázzuk, begyúl, engedem neki a fűtést, lámpákat kapcsolom, minden tuti. Nekiállok vagcom-mal, hát használatból meg hogy az aksi le volt merülve és rábikáztunk volt pár DTC, de nem súlyos. Kitörlés után kevés íródott vissza, amit kis szerviz munkával már a köv. héten nullára redukáltunk(hőgomba, kartercső stb. cseréje) Közben a délelőtti „hósütésben” kezd lassan kiolvadni az autó és előjön a márka jellegzetes formája szép nivea kék színben. Megvagy álomautó !!! Megbeszéljük a papírokat és a próbakört. Mondja a kereskedő, hogy nincs rajta biztosítás ezért ne menjünk a saját teszt utamon, hanem csak itt a kis utcákban. Márka iránti szerelemből elfogadom azt is. Tesztkör előtt bele saját költségre 5 l benyó, mert ugy-e senki nem ¼-ed tankkal adja le a kocsiját a kereskedésben(!). Próbakör oké, kétfordulós fizetés(másnap foglaló és szerdán a többi. Árba belealkudva átírás is.) után szerdán elhozom a kocsimat. Otthon nagy öröm megvan az új családtag, elviszem a szerelőmhöz bemutatni az új társat. Nekifog a vizsgálatnak, hát a teljes kocsi átvan fújva… 1,5 év használat után kiderül az oka. Hát ott lelki kiájulás, vajon miért, amúgy a kocsi egyben van, egyből van meg stb. mindenki mélázik. Amúgy a kocsi jó. Fogyasztása rendben, megjártam a Balkánt, fél Európát vele, több mint 50 ezret mentem vele. Rendelkezésre állás 100%, de tényleg. 1,5 év után ír az viven a régi tulaj, hogy küldjem el neki az irataim számát, hogy tudja kijelenteni az autót. De mivel ritkán használtam a viv-et ezért fél évvel későbben olvastam a levelet. Na ekkor megtörténik a kapcsolat s megkérdem eme enigma okát. Nos, a pedagógus tulaj éppen órán volt mikor tőle nem tudtak kiállni a parkolóból, ezért bosszúból az összes oldalsó elemet kivéve a tetőt beikszelte a kulcsával a türelmetlen autóstárs. Semmi gond ez eddig nekem, az autó funkcionális, hogy a dealer ezt nem mondta el, mert nem tudhatta oké. De majd amikor én kell a kocsit továbbadjam akkor ezt az emailt amit az első tulaj írt nekem muszáj lesz a szervíz könyvhöz csatoljam. Az autó meg nagyon nivea kék :)
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Barcelona előtt kétszáz kilométerrel tragikus hirtelenséggel megszűnt a fehér Charade hajtása. Egyszer csak felpörgött a motor, és eltűnt a nyomaték. Először a váltóra gyanakodtunk, mert már reggel óta volt némi olajcsöpögésünk, de úgy tűnik, a kuplung lesz az. Hajnali…..
székelyámber 2011.01.17 13:14:33
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...