Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdavid626

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téma túl kényes ahhoz, hogy szájbatalpalót csináljak belőle, főleg, hogy nem akarok beállni a negyvenes szingli „párkapcsolati tanácsadók” sorába. Még ha nem is vagyok negyven, de afelé járó, elvált férfiként hiteltelen azt sugallni, hogy majd én megmondom a nagy megmondást. De szeretném azokat a…..
Magamon tűnődtem. Milyen is voltam, s mivé lettem, s milyen lehetek még. Az autóban ülve, édesanyámat hallgatva jöttem rá a megfelelő szóra, amit eddig félelemnek neveztem. Nem félelem, ami minket fékez. Vagyis nem csak az. Valami más, amit már születésünkkel…..
Mondhatnám, hogy harminckét éves lettem én, de még hátravan néhány év, s e költemény sem éppen meglepetésnek íródott. Mindig rettegtem ettől a naptól, valahogy nálam ez egy érzékeny időszak. Talán még az önbizalomhiányos korszakomból ered, mikor inkább nem…..
Ütős kezdés, nemdebár? Majdnem fél év hallgatás után dukál is az ilyesmi. Az összeesküvés-elmélet rajongókat azonban ki kell ábrándítanom: nem, nem valószínű, hogy Whitney-t a vízbe fojtották volna, vagy más módon erőszakkal vették volna el az életét. Viszont ha alaposan…..
mdavid626 2012.02.15 11:43:52
@Nils. H: magzatgyilkossag, nem magzatgyilkossag... lehet igazad van, DE en nem korlatozlak abban, hogy ha ugy gondolod korhazban szuld meg a gyerekedet, viszont ha en otthon akarom, akkor en mar buncselekmenyt kovetek el... ha en ugy latom jobbnak, Te meg amugy...hat na es? Miert az a "kotelezo", ahogy Te latod? En azzal, ha otthon szulok artok neked? Miert vagy abban, olyan biztos, hogy a korhazban szules a legjobb a gyerekednek? Mikortol is szulnek korhazakban? Elotte hol szultek? :)
...és nem csak téged, vagy engem, hanem praktikusan az egész világot, függetlenül attól, hogy regisztrált Facebook használó vagy-e vagy sem! Ezt derítette ki a Schleswig-Holstein német tartomány Független Adatvédelmi Központja (ULD). Azt már egy ideje csiripelték a madarak, hogy a…..
mdavid626 2011.09.06 13:49:11
(Eljen a WEB: ezt a kommentet kenytelen vagyok masodszor leirni, mivel veletlenul a vissza gombot valahogy aktivaltam, visszaugrott es eltunt, amit irtam ... :))

A facebook account torolheto:

www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

14 nap utan torlik...

A Firefox es Chrome bongeszokhoz: Ghostery. Ezzel tilthato az osszes facebook gomb, google+ gomb meg hasonlo hulyesegek. Eltunteti ezeket az oldalakrol.

A sutik tilthatok kozvetlen a browserben is. Pl. beallitod, hogy a facebook.com sutijei, amint bezarod a lapot, torlodjenek ki.

Ha valaki ismer meg hasonlo programot / kiterjesztest, szoljon, szivesen kiprobalom :)
A lyoni konferencián – a sok pozitív élmény mellett – néhány negatívot is sikerült begyűjtenem. Érdekes módon ezek mind a felsőoktatás dolgozóihoz (akadémikusok, professzorok, kutatók) kapcsolódtak, olyan emberekhez, melyek nap mint nap a felnövekvő generációt…..