Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toni13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzkérdés Az arany vakká tesz 2012.03.22 21:37:00
Legfeljebb az 1800-as évek Alaszkájában tombolhatott akkora aranyláz, mint az elmúlt években idehaza! A részvénypiacok megingása, az ingatlanárak zuhanása az elértéktelenedő forinttól való félelem nem véletlenül terelte az évszázadok óta a megtakarítások királynőjének…..
Toni13 2012.03.23 21:09:06
@külföldi bankszámla:
Ez az oldal mennyivel megbízhatóbb, minth a bemennél egy hazai kereskedő céghez? :-)

Amúgy persze lehet olcsón is aranyat venni, csak épp nem mindegy milyet... Ha nincs good delivery minősítése a tömbnek, akkor mire el tudod adni annyi költséged lesz, hogy azt is megbánod hogy valaha csak egy aranyláncot is vettél...

Tovább megyek: itthon is van Münze tömb. vagy épp Argor Haereus. Na itt sem mindegy, hogy melyiket vásárolod.
A múlt héten egy busznyi magyart hagytak Krakkóban, néhány napja több mint öt órát késett a járat, Bécsből hazafele jövet az utasok fizették a benzinpénzt. Közben az egyik sofőr a benzint lopja, a másik sztrájkol, mert fél éve nem fizették ki. Mi történik az…..
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..