Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironik

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy különleges teszt a mostani, hiszen nem mi késztettük el, hanem a Xiaomi Bip nyereményjtátékunk nyertese, aki az általunk is kiszemelt Xiaomi nyakpántos fülhallgatóját kérte tőlünk.  ..
Advent utolsó hétvégéjén, december 17-én, szombat este robbant a hír, hogy Kálmán Olga felmondott az ATV-nél. Bár az eset két nappal korábban történt, a hírt nem az érintettek, hanem az index hozta nyilvánosságra. Azóta 72 óra alatt a témáról legalább 70 cikk és számos blogbejegyzés született. A…..
Áll a bál az Éden Hotel legújabb szériájával kapcsolatban, a 45. adásban ugyanis Gábor erőszakoskodni kezdett Nórival. A TV2 eleinte hárította a felelősséget, majd szépen elismerték, hogy hibáztak, amikor adásba engedték az ominózus jelenetet. Közben a Vodafone Magyarország a…..
Már ott tartunk, hogy a kormány nemcsak nem vállalja a felelősséget a döntéseiért, de ha valami balul üt ki, kifejezetten el akarja titkolni. Az utóbbi néhány nap a Fidesz számára maga volt a vesszőfutás, van mit elhallgatnia a királyi médiának. Már azon se feltétlenül…..
ironik 2015.03.14 14:01:10
@Tudományos Iibsizmus: A veszprémi választás eredménye nagyon fájdalmasan érintett?
Nem is gondolnánk, hogy amikor a reggeli tejeskávénkat isszuk, vagy kakaót adunk a gyereknek, akkor éppen állást foglalunk az utóbbi évek egyik legkiélezettebb vitájában, amelybe az evolúciós kérdésektől a globális környezetszennyezésen át a hormonokig minden bele lett keverve! Mostanában az…..
ironik 2014.08.30 17:12:14
A műtétet követő rehabilitáció is fontos lépése egy műtétnek, ugyanis mi is nagymértékben tudjuk befolyásolni egy műtét után a felépülést. Felmerül tehát a kérdés, mit tehetünk meg a gerincműtét után, és mitől kell óvakodni. Íme, egy pár tanács...
ironik 2014.02.17 22:37:20
@Salemi boszorkány: majdnem.
Tudtam még tartani de....
Allitolag 1-2 honapos a varolista.de latva hogy milyen nyomorult vagyok segitökészek voltak az orvosok.szinte csak fekudni tudtam.nemtudom hogy mi lett volna velem ha 1 honapot váratnak.
Mütét után 5 héttel adtam az orvosnak egy huszast. Nem vagyok hálapénz párti söt ellenzem de megérdemelte.söt többet is adtam volna ha tehetem.
Levelezésbe kerültem egy Jehova Tanúja hölggyel, és a leveléből idéznék egy érdekes „gondolatot”. Jól példázza ez is, az Őrtorony „Jehovától felkent” gondolkodásmódját!   Az idézet a levélből: „Mikor az első emberpárt a paradicsomba helyezte Jehova, azt az…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
ironik 2012.03.27 16:11:36
@azatya: A Testnevelési Egyetem szakmai hibát vétett, amikor ezt a szövegazonosságot nem tárta fel időben, s így a dolgozat szerzője azt hihette, hogy értekezése megfelelt az eljárásoknak."

Nagyon rossz oldalrol közelititek meg a dolgot! Itt van leirva hogy az egyetem nagyon csunyán átvágta Palibácsit. Az egyetem eltitkolta a "szövegazonosságot" ami nem csalás.
Smitt Pál ártatlan, sőt mi több áldozat akivel igen csunyán elbántak.

Javaslom létrehozni egy vizsgálóbizottságot, ami vizsgálja az előző bizottság munkáját és 1300 oldalas jelentését. A vizsgálat eredményét hozzák nyilvánosságra szept 30 ig legalább 2500 oldalon.
A keresztényeknek „a világ” felé mutatott hozzáállásáról sok minden elmondható. Az alábbiakban csupán néhány rövid megjegyzést fűznénk az Őrtorony 1993. július 1-jei számának „A korai keresztények és a világ” című cikkéhez. A bekezdéseket kétségtelenül…..
ironik 2012.03.10 09:52:44
@Catilina.: majd magyarázd el légyszives hogy kell érteni a Jn 14:14
Ahogy az előző kérdésemet is jol megválaszoltad
ironik 2012.03.09 09:07:06
@sefatias: Nem számolom meg hány ima szólj Jhvh hoz és hány Jézushoz.. Ehhez szükséges volna megvizsgálni azt is Jézus milyen neveket használt az ószövben- és elvinné a témát...

Továbbá azért sem számolom mert CSAK erre az egy versre vonatkozott a kérdésem.
Az átlagolással nem lehet a választ megtalálni.
Van egy őrtorony állitás, mégpedig hogy Jézushoz nem lehet imádkozni.

Ha a bibliában van egy , azaz 1 darab Jézushoz elmondott ima vagy olyan utalás hogy imádkoztak Jézushoz és az nincs helytelenitve, akkor ez az őrtoronytanitás bibliaellenes.
Ennek akarok utánajárni nem pedig imákat átlagolni...
ironik 2012.03.09 09:12:08
@Catilina.: A kollégák emlitették a Jn 14:14-et.

Megnéztem, és a görög szövegben tényleg ott van az egyesszám elsőszemély.
Vagyis ugytünik mint ha itt Jézus önmagárol beszélne, mint akitöl kérnünk kellene, és az ő nevében.
Az előző válaszodhoz hasonloan erre is tudnál mondani valamit?