Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venti

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelent meg egy tanulmány Michael J. Wood és Karen M. Douglas jóvoltából, “What about building 7?” címmel, amit több weboldalon már úgy értelmeztek, hogy az összeesküvés-elmélet hívők racionálisabbak. Cikkeik nem mentesek a szkeptikusokat becsmérlő, saját magukat pedig…..
Szisztematikusan. Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan is lehetne úgy csinálni, hogy "ha összejön, összejön, ha nem, akkor nem". Ezt most vagy akarja az ember, vagy nem. Szóval mi is eldöntöttük a feleségemmel, hogy belevágunk a gyártásba. Ekkor már éreztem, hogy ez a menet egy…..
Itt próbálunk segíteni a CSCS kártya kiváltásához szükséges munkavédelmi vizsga (HS&E) előtt állóknak: Mi szükséges a CSCS kártya kiváltásához? Teljesített Health, Safety & Environment test (munkavédelmi vizsga) Bizonyítvány másolata + hivatalos fordítása 1 db…..
 Angliában az építőipari munkavállalás komoly szabályozási rendszerrel rendelkezik. A CSCSC, Construction Skills Certification Scheme lényege, hogy növelje a minőséget és csökkentse a balesetek számát. A kártya kiváltása kötelező. Enélkül hivatalosan senki se…..