Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanoj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Megtört a jég: még több, sokat látott óbudai talált ránk - örömmel közöljük hát folytatásként Gábor emlékeit a Flórián tetején található Önkiszolgáló Éttemről. Én 1985-ben voltam ott óvodásként egy családi lakodalmon, de - sajnos a rokonságra fókuszáló -…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Wii Wii Wii A Wii és a Wi-fi 2006.12.28 19:01:22
A Wii egyik érdekes lehetősége, hogy netre lehet kötni. De nem ám elavult madzaggal, hanem az otthoni Wi-fi-t használva erre a célra. A Nintendo részéről tervbe van véve egy céleszköz, mely a Wii felé osztaná meg a netet, ez azonban még nem elérhető, így a meglevő hálózatunkra…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..